Revoltă majoră în USR-PLUS. Dan Barna este desființat de membrii de partid. Va fi Demis 1
Ultima Ora Breaking News Politic

Revoltă majoră în USR-PLUS. Dan Barna este desființat de membrii de partid. Va fi Demis

Mulți dintre simpatizanții USR-PLUS i-au reproșat, duminică noaptea, candidatului Alianței la alegerile prezidențiale, Dan Barna, ”atitudinea îndărătnică”, ”de fată mare”, dar și aroganța, motive care au dus, în opinia acestora, la eșecul în scrutinul prezidențial.

”Potrivit datelor pe care le avem în urma numărătorii paralele, nu am reușit să intrăm în turul 2. Am sperat până în ultimul moment, dar nu avem suficiente voturi”, și-a recunoscut Dan Barna înfrângerea, duminică noaptea, pe pagina sa de Facebook.

În doar câteva ore, postarea a înregistrat aproape 2.000 de comentarii, unele de felicitare, dar și multe critice la adresa liderului USR.

”Păcat de speranțele nostre puse într un partid nou. În nici 6 luni ați reușit prin atitudinea îndărătnică și încăpățânată să pierdeți ceea ce am crezut în mai, și anume ca sunteți în ascensiune și asta ne poate salva de cei 30 de ani de speranță că va fi mai bine. Ne-ați pus din nou în situația de a-l alege pe Iohannis în turul 2. (…) Păcat, dle Barna”, a scris un internaut.

Un alt simpatizant USR susține că ”o analiză de strategie s-ar impune”.

”Atacul la PNL, neimplicarea la guvernare, cred că au costat în voturi. Madam broșă are voturile de la europarlamentare, Klaus a crescut, iar USR+ a luat în Sibiu sub madam broșă”, continuă el.

O altă persoană l-a criticat pe Barna pentru faptul că nu a acceptat să intre la guvernare alături de PNL: ”Păi poate vă băgați la guvernare data viitoare și nu mai faceți pe fetele mari? Sau nu învățăm nimic de aici?”

”Ați pierdut pe mâna voastră, n-ai fost destul de convingător și în momentele cheie n-ai avut simțul răspunderii, astea se plătesc!”, ”Sper că veți renunța la aroganța cu care v-ați etalat după europarlamentare, la negocierile cu guvernul Orban și veți pune umărul la treabă, alături de PNL. Nu sunt votant PNL, am votat cu dvs și chiar mă voi inscrie în partidul Plus, dar ați dezamăgit”, ”Ne-ați cam plictisit cu discursul ”Noi suntem noi și ceilalți sunt vechi”…”Veți pierde în continuare alegeri pt că : 1 carisma zero , 2 neasumarea noii guvernari , 3 poziționarea la referedumul pro familie”, și „… nu am reușit să intru…, nu am suficiente voturi…” era mai corect spus. Aici s-a votat omul, nu partidul sau alianța”, sunt opiniile altor simpatizanți care reproșază strategia de campanie a candidatului Dan Barna la alegerile prezidențiale.

De asemenea, un alt intarnaut a cerut demisii: ”Parcă ar fi necesare și niște demisii”, mediafax. ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.