Revoltă în PSD. Încă o lovitură pentru Ciolacu și Olguța Vasilescu. Baronii nu mai au bani. Pe cine vor în fruntea partidului. FOTO 3
Ultima Ora Politic

Revoltă în PSD. Încă o lovitură pentru Ciolacu și Olguța Vasilescu. Baronii nu mai au bani. Pe cine vor în fruntea partidului. FOTO

Marcel Ciolacu ar fi fost avertizat de către liderii PSD din Moldova că ar putea să nu fie susținut la conducerea partidului.

Revoltă în PSD. Încă o lovitură pentru Ciolacu și Olguța Vasilescu. Baronii nu mai au bani. Pe cine vor în fruntea partidului. FOTO 4

Mai mulți lideri din Moldova i-ar fi spus lui Marcel Ciolacu să facă un pas în spate, pentru ca alt lider PSD să preia conducerea partidului, transmite sursa citată. Întâlnirea ar fi fost organizată de Dumitru Buzatu, care i-ar fi spus lui Marcel Ciolacu că membrii simpli ai PSD nu se simt reprezentați de el, ca președinte al PSD, și, prin urmare, la Congresul PSD ar fi bine să nu candideze.

FOTO! VIDEO! Scandal Monstru! Liderul PSD Vaslui refuză să se supună legilor. ”Vreți să ne batem?
FOTO! VIDEO! Scandal Monstru! Liderul PSD Vaslui refuză să se supună legilor. ”Vreți să ne batem?

Ionel Arsene, președinte PSD Neamț, ar fi fost de aceeași părere. Ionel Arsene a afirmat că el a susținut ca să fie un Congres al PSD înainte de alegerile locale.

Întrebat cine ar trebui să candideze la șefia PSD, a răspuns că ”eu cred că PSD are destui lideri care pot candida pentru funcția de președinte al PSD, eu cred că vor fi mai mulți candidați, inclusiv dl Ciolacu. Până astăzi, dl Ciolacu nu și-a anunțat candidatura”.

În schimb, Arsene dar și alți lideri ai partidului nu exclud să-l susțină pe fostul prim-ministru Sorin Grindeanu la șefia partidului.

”Vreau să văd cine candidează, să-i analizăm, dar eu cred că dl Ciolacu și dl Grindeanu vor face echipă, eu așa cred că vor găsi înțelepciunea amândoi să se așeze la aceeași masă și să facă echipă”, a spus Asene.

Ionel Arsene

Totodată, în partid se vorbește că baronii locali nu vor în opoziție și forțează depunerea unei moțiuni de cenzură la adresa Guvernului Orban. Aceștia spun că nu mai au acces la resurse și pierd electorat din această cauză. Mai mult, liderii locali sunt revoltați și de faptul că, fostul ministru al muncii Lia Olguța Vasilescu, o apropiată a lui Dragnea, este împreună cu soțul său Claudiu Manda în conducerea centrală a PSD.

Ultima oră. Ponta a mai luat un fost premier de la PSD

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.