Tăriceanu este disperat! Îi sunt eliminați miniștri din Guvernul Dăncilă. Primul vizat: Meleșcanu!
Ultima oră. Tăriceanu și-a ales numele pentru noul partid
Ultima Ora Politic Prezidențiale 2019

Reacție incendiar din ALDE după achitarea lui Tăriceanu. ”Un adevărat BĂRBAT DE STAT”

Deputatul ALDE Daniel Zamfir exultă după ce Călin Popescu Tăriceanu a fost achitat definitiv de ÎCCJ. „Avem pentru ce, avem pentru cine, avem președinte”, scrie Zamfir pe Facebook.

„Așadar, Tăriceanu NEVINOVAT!

După 4 ani de anchete, terfelit public de locatarul vremelnic de la Cotroceni-cel cu 45(!!!)de dosare penale închise prin grija „ciumei roșii cu nume și chip”-cu familia chinuită in toți anii ăștia de mizerabilii propagandiști, Calin Tăriceanu nu s-a înclinat. Au cheltuit milioane de euro sa-l urmareasca, doar, doar ii vor găsi ceva. Etichetat de locatarul de la Cotroceni ani de zile drept „penal”, Tăriceanu n-a dat un milimetru inapoi. Un adevărat BARBAT DE STAT nu renunță niciodată la demnitate și onoare. De azi, oameni buni, avem PENTRU CE, AVEM PENTRU CINE!#avempresedinte”, este reacția deputatului ALDE pe Facebook.

Mesajul lui Zamfir vine și într-un context în care liderii PSD-ALDE au căzut de acord, în principiu, să aibă un candidat comun al Coaliției, dar au anunțat că decizia finală va fi luată imediat după alegerile europarlamentare. Între timp, Tăriceanu a anunțat că e pregătit să îşi asume candidatura pentru Cotroceni, în timp ce Dragnea a spus că se va mai gândi, dacă „o să aibă posibilitatea fizic”, având în vedere că așteaptă decizia ÎCCJ în dosarul DGASPC. Săptămâna trecută, însă, Dăncilă a spus că își dorește ca să „avem președintele României un președinte PSD”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.