Mesaj din PSD cu prilejul Zilei Europei. ”Celebrăm pacea și unitatea”
Ultima Ora Politic

Reacție imediată a PSD după criticile aduse bugetului. ”Text inventat. Iohannis vrea să fie suspendat”

Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui, sustine, dupa noul val de critici venit din parte Administratiei Prezidentiale, pe tema legii bugetului de stat, ca este o incercare a presedintelui de tergiversare, mentionand ca seful statului vrea sa fie suspendat, insa partidul nu va declansa procedura.

„Nu e vorba de nicio critica, domnul Iohannis, printr-un soi de portavoce da citire unui text inventat. Domnul Iohannis nu are nici aparatul necesar pentru a construi un buget, nici disponibilitatea de a accepta un buget, cel care prezinta lucrurile utilizeaza un limbaj fals stiintific, dar nu poate sa ascunda intentia presedintelui Iohannis de a tergiversa cat mai mult lucrurile. In cei 4 ani, presedintele a fost de acord cu bugetul, a dat vreodata dovada de intelegere, când n-a fost obligat de CCR? Tot spera ca noi il vom suspenda, speranta e desarta, ca nu-l vom suspenda si asteptam sa epuizeze toate mijloacele de pacalire a cetatenilor romani pe care noi le vom devoala cu incredere ca rezultatele din anii precedenti i-au convins pe cetateni de buna guvernare. Domnul Iohannis incearca sa intoarca pe dos aceste rezultatele”, a declarat Buzatu la Digi.

Administratia Prezidentiala, prin vocea consilierului prezidential pe probleme economice Cosmin Marinescu, a criticat, din nou, Legea bugetului, avertizând ca nu vor fi bani de pensii.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.