Dragnea vrea pace cu Gabriela Firea: ”Din partea mea este deschidere totală”
Ultima Ora Economic Politic

Război total între Firea și Dragnea. Mesaj de ultimă oră al Primarului General. ”Să nu se mai ascundă după Olguța, Codrin și Doinița! Să vină el personal să explice de ce vrea haos în Capitală! ”

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea îl invită pe liderul PSD Liviu Dragnea la o dezbatere publică despre bugetul de stat pe anul 2019.

Firea vrea ca Dragnea să le explice bucureștenilor de ce Capitala României a pierdut peste 25 la sută dintre banii de la buget.

”Îl invit pe Dl Dragnea la o dezbatere publică, cu cifrele și dovezile pe față, la orice televiziune dorește, oricât de prietenoasă cu el.

Să vadă o țară întreagă cine minte și cine spune adevărul. A tăiat aproape 25% din bugetul Primăriei Capitalei (180 milioane de euro) și spune senin că bucureștenii nu vor fi afectați, pentru că a suplimentat repartiția de bani la sectoare.

O mare manipulare! Dl Dragnea se face că nu știe că Primăria Capitalei și cele 6 primarii de sector au prin lege atribuțîi diferite și, deci, facturi de plătit diferite. Primăria Capitalei plătește pentru toți locuitorii din București : subvenția și investițiile pentru transportul public în comun, subvenția și investițiile pentru termoficarea distrusă în 30 de ani de subfinantare,dotările și funcționarea celor 20 de mari spitale, iluminatul public, consolidarea blocurilor cu bulină roșie, marile lucrări de infrastructură : poduri, pasaje, supralargiri, marile parcuri, cele 15 teatre etc.

Ceea ce face acum Dl Dragnea prin Legea Bugetului este falimentul Capitalei României dintr-un singur motiv : să se răzbune pe mine, pentru că am avut curajul să-i spun că izolează țară și distruge echipa politică. Dovedește că îi urăște pe bucureșteni, pentru că ei vor avea cu 25% mai puține servicii publice, dacă Bugetul va fi votat în formă actuală de Parlament.Le garantez locuitorilor din București, cu sau fără buletin de Capitală, că voi lupta cu această monstruozitate de buget, și ne vom adresa tuturor forurilor interne și externe. Funcționarii și demnitarii care pun în practică tot ceea ce comandă Dl Dragnea să se gândească de două ori, pentru că vor răspunde personal, posibil chiar și pentru abuz în serviciu. Dumnealui va fugi de răspundere, cum a făcut și în cazul OUG 13 pusă la cale de el : când a văzut că reacțiile sunt negative, a dat vină pe cei mici. Că un adevărat bărbat de stat!Să nu se mai ascundă după Olguța, Codrin și Doinița! Să vină el personal să explice de ce vrea haos în Capitală! ”, spune Firea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.