Dăncilă și Tăriceanu sunt terminați. Mișcare de ultimă oră pe scena politicii. S-au unit pentru a-i distruge
Ultima Ora Breaking News Economic Politic

Război total între Dăncilă și Tăriceanu. Coaliția PSD-ALDE la un pas de destrămare. Banii sunt motivul

Rectificarea bugetară naște un război încă ce stă să explodeze între șefa PSD Viorica Dăncilă și partenerul său de alianță, liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu.

Oamenii specilizați în economie ai lui Dăncilă și Tăriceanu, ministrul de finanțe Eugen Teodorovixci și fostul șef al banilor Varujan Vosganian se contrează în privința rectificării bugetare.

Ministrul finanţelor, Eugen Orlando Teodorovici, a declarat, luni, că rectificarea bugetară va fi pozitivă şi toate ministerele care au de făcut investiţii vor primi sumele necesare. De asemenea, Teodorovici dă asigurări că Guvernul are bani pentru plata salariilor şi a pensiilor.

 „Toate veniturile populaţiei au fost asigurate. De la 1 septembrie creşterea punctului de pensie este prevăzută în buget.”, a spus ministrul finanţelor, într-un interviu la Radio România Actualităţi.

Teodorovici l-a atacat însă pe purtătorul de cuvânt ALDE, Varujan Vosganian care a criticat tăierea unor sume la rectificare de la ministerele importante.

„Îl ştim cu toţii pe domnul Varujan, dânsul… A trecut ceva timp de când nu mai este ministru de finanţe şi probabil că anumite practici, să spunem, aşa-numite de finanţe au devenit, aşa, cam depărtate şi probabil de temut.”, a mai declarat acesta.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.