Război total în PSD. Ciolacu are zilele numărate la șefia partidului. Armata lui Dragnea pregătește puciul. Cine se pregătește să ia conducerea. FOTO 5
Ultima Ora Politic

Război total în PSD. Ciolacu are zilele numărate la șefia partidului. Armata lui Dragnea pregătește puciul. Cine se pregătește să ia conducerea. FOTO

Locotenenții lui Liviu Dragnea îl critică pe Marcel Ciolacu, care păstrează însă prima șansă la Congresul din această vară pentru șefia partidului. Sorin Grindeanu, Gabriela Firea și Șerban Nicolae vizează funcția de președinte PSD, dar la Congresul din 2021.

Mulți lideri vor o convingă pe Gabriela Firea și pe Sorin Grindeanu să intre în luptă lui Marcel Ciolacu, care este considerat un „​lider prea moale și fără carismă, incapabil să tragă partidul după el”.

Social-democrații vor să organizeze un Congres în perioada 15-30 iunie pentru a-și alege conducerea. 

Primii care au pornit atacul împotriva lui Ciolacu sunt însă chiar foștii locotenenți ai lui Liviu Dragnea, mulți fiind cei care au susținut lupta împotriva justiției.

Locotenenții lui Dragnea și mișcarea anti-justiție din PSD îl critică pe Ciolacu

Foștii locotenenți ai lui Liviu Dragnea l-au criticat pe Marcel Ciolacu în discuțiile informale de la sfârșitul săptămânii trecute, care au avut loc într-o pensiune din Bârlad. Ionel Arsene, un lider controversat pentru contractele dubioase din județul Neamț, dar și pentru prietenia strânsă avută cu Liviu Dragnea, i-a reproșat lui Marcel Ciolacu că nu are destulă forță pentru a trage partidul după el la alegerile locale și parlamentare. Arsene îl vrea pe fostul premier Sorin Grindeanu șef al partidului.

Ultima oră. Ponta a mai luat un fost premier de la PSD

„Printre cei care au avut ceva de spus a fost și Dragoș Benea, de la Bacău. Acesta i-a spus lui Ciolacu că partidul stă pe loc, că nu avem forță și nu se comunică eficient”, au afirmat surse participante la întâlnire pentru Europa Liberă.

Spre deosebire de Arsene, europarlamentarul Dragoș Benea o preferă pe Gabriela Firea în fruntea PSD.

Război total în PSD. Ciolacu are zilele numărate la șefia partidului. Armata lui Dragnea pregătește puciul. Cine se pregătește să ia conducerea. FOTO 6

 

Mesaje împotriva lui Marcel Ciolacu sunt postate frecvent pe Facebook de fostul secretar general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu.

„Se vede din spatiu că PSD a devenit o penibilā anexā a PNL și a lui Iohannis. Cā suntem timizi și speriati sā nu ne supārām sefii din umbrā! Cā ne delimitām, la ordin, de toate mesaje din trecut!

Cā numele Dragnea, Codrin, Olguta, Serban, Plesoianu, Nicolicea, Iordache etc., sunt interzise de noua conducere a PSD. Cā partidul este predat la cheie unor securici care urāsc de moarte acest partid”, este ultimul mesaj postat pe Facebook de Codrin Ștefănescu după întâlnirea din Moldova.

Război total în PSD. Ciolacu are zilele numărate la șefia partidului. Armata lui Dragnea pregătește puciul. Cine se pregătește să ia conducerea. FOTO 7

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.