Dezvăluirea lui Iohannis. Președintele prezintă Dovada care o Termină pe Dăncilă. Penalii au îngropat-o
Dezvăluirea lui Iohannis. Președintele prezintă Dovada care o Termină pe Dăncilă. Penalii au îngropat-o
Ultima Ora Breaking News Politic Social

Război. Dezvăluirea lui Iohannis. Planul președintelui care distruge PSD și pe Dăncilă

Președintele Klaus Iohannis a afirmat la Focșani că el și liberalii sunt în război cu PSD, iar marea schimbare în România se va produce doar atunci când românii votează PNL.

„Noi vom pune un guvern care va lucra pentru români, nu împotriva lor”, a fost angajamentul lui Klaus Iohannis.

Șeful statului a explicat și motivele acestui război.

”În decembrie 2016 PSD a promis că va curge numai lapte și miere, au promis românilor și luna de pe cer si când au ajuns la putere, primul lucru –au început să atace justiția, cred că vă amintiți filmul cu geaca roșie.

După care au continuat: au atacat economia, au atacat investitori, au atacat marile sisteme publice și le-au atacat într-un mod perfid, și-au înșurubat pretenarii și neamurile în funcțiile de conducere, nu pentru că aceia ar fi fost oameni foarte buni acolo, pentru că au fost foarte obedienți ”, a reamintit Klaus Iohannis.

”De asta suntem în război cu PSD, fiindcă ei i-au atacat pe români, ei au atacat România și noi nu tolerăm așa ceva! Acum suntem și în competiție fiindcă este campanie electorală și noi mergem peste tot, spunem oamenilor ce vrem și cum vrem să facem, noi vom pune un guvern care începe să lucreze pentru români, nu împotriva românilor, ca pesediștii.

Noi vom pune un guvern care începe să reconstruiască România, nu să o demoleze, ca pesediștii. Și pentru asta, sigur, avem nevoie să mai câștigăm aceste trei bătălii. Și să vă spun ceva: prezidențialele, localele și parlamentarele, dragii mei, le vom câștiga împreună! Le vom câștiga împreună și vom începe să construim România normală”, a afirmat Klaus Iohannis.

El a explicat sloganul său de campanie – ”România normală”.

”De exemplu, cred că este normal ca Moldova să fie legată de țară cu o autostradă. Eu cred că pentru mulți focșăneni și vrânceni ar fi normal să-și găsească de lucru aici, la ei acasă, și să nu fie nevoiți să plece. Și cred că pentru mulți dintre voi și multe familii din oraș și din județ ar fi normal ca cei dragi să se întoarcă acasă.

Ar fi normal să se întoarcă casă, într-o țară în care instituțiile funcționează pentru cetățean, ar fi normal să se întoarcă acasă unde găsesc de lucru și unde câștigă suficient pentru un trai decent.

Eu cred că este normal pentru voi să trimiteți copiii la o școală unde știți că sunt bine păziți și bine educați și cred că ar fi foarte normal să aveți în oraș un mare spital unde sunteți tratați cu respect”, a spus Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a mai spus că marea schimbare în România se va produce doar atunci când românii votează PNL. ”Asta se va întâmpla inclusiv la parlamentare”, a mai declarat el

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.