Scrisoare incendiară din Parlament pentru Teodor Meleșcanu. Va fi demis
Răsturnare de situație? Lui Meleșcanu îi surâde ideea de a intra în PSD
Ultima Ora Politic

Răsturnare de situație? Lui Meleșcanu îi surâde ideea de a intra în PSD

Președintele Senatului Teodor Meleșcanu a declarat, luni, întrebat dacă s-ar înscrie în PSD, că în politică a învățat că „niciodată nu trebuie să spui niciodată”.

„Eu nu m-am înscris în Forța Națională deocamdată, eu sunt în grupul politic al PSD. S-a mai grăbit lumea… Eu sunt unul dintre cei care sprijinăEu sunt unul dintre cei care sprijină ideea unei platforme”, a afirmat Teodor Meleșcanu.

Chstionat dată ar fi dispus să se înscrie în PSD, președintele Senatului a replicat: „Niciodată nu trebuie să spui niciodată în politică. Asta am învățat-o”.

Teodor Meleșcanu participă la ședință reunită a grupurilor parlamentare ale PSD, la care este prezentă și Viorica Dăncilă.

Președintele Senatului Teodor Meleșcanu s-a înscris, vineri, în Forța Națională, potrivit unui mesaj postat de către acesta pe Facebook. La acest proiect inițiat de Remus Borza s-au alăturat recent mai mulți parlamentari, precum Grațiela Gavrilescu, Ion Cupă sau Alexandru Băișanu.

Fostul ministru de Externe Teodor Meleșcanu, propus de PSD, a fost ales președinte al Senatului, fapt pentru care ALDE a decis excluderea acestuia din partid.

Excluderea lui Teodor Meleșcanu și a altor câțiva aleși, care au acceptat funcții în ministere, după ieșirea ALDE de la guvernare, a dus la desființarea grupurilor parlamentare ale partidului.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii