RĂSCOLĂ ÎN PSD! Codrin Ștefănescu cheamă la război împotriva lui Ciolacu. Demiteri pe bandă rulantă. ”Să ne recuperăm urgent partidul” 1
Ultima Ora ciolacu Politic

RĂSCOLĂ ÎN PSD! Codrin Ștefănescu cheamă la război împotriva lui Ciolacu. Demiteri pe bandă rulantă. ”Să ne recuperăm urgent partidul”

Codrin Ştefănescu a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD.

Fostul secretar general al partidului spune că Ciolacu a făcut din PSD o anexă a PNL și a președintelui Klaus Iohannis.

În ultima vreme suntem criticați tocmai de cei care au crezut în noi și ne-au votat! Și au dreptate, asta-i clar! Limpede că lumina zilei. Se vede din spațiu că PSD a devenit o penibilā anexā a PNL și a lui Iohannis. Cā suntem timizi și speriați sā nu ne supārām șefii din umbrā! Cā ne delimitām, la ordin, de toate mesaje din trecut!

Cā numele Dragnea, Codrin, Olguța, Șerban, Pleșoianu, Nicolicea, Iordache etc., sunt interzise de nouă conducere a PSD. Cā partidul este predat la cheie unor securici care urāsc de moarte acest partid. Puciștii de ieri, școliți în tot felul de academii secrete, noii conducātori de azi!

Sunt demiși, pe bandā rulantā, toți membrii curajoși interziși de sistem. Sunt alungate toate vocile puternice care au dat acestui partid vigoarea de altādatā. Gata! Ajunge!

Parlamentarii, primarii, liderii județeni, sutele de mii de membri ai PSD trebuie sā-și recupereze urgent partidul!

Altfel, milioane de români care au votat PSD, ne vor face de ocarā! Și nu vom mai ieși printre oameni de rușine! Cā am fost lași și i-am trādat! Eu, unul, m-am sāturat sā fiu singurul care spune lucrurilor pe nume!”, spune Ștefănescu pe facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.