Rareș Bogdan face Dezvăluirea Bombă. Viorica Dăncilă la un pas de Pușcărie
Rareș Bogdan face Dezvăluirea Bombă. Viorica Dăncilă la un pas de Pușcărie
Ultima Ora Breaking News Politic

S-a spart frontul. Rareș Bogdan face anunțul care trimite PSD afară de la Guvernare. Dăncilă a fost TRĂDATĂ

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan spune că nu are emoții, luni, la votul pentru investirea Guvernului Ludovic Orban.

Liderul PNL Rareș Bogdan știe că în urma discuțiilor purtate de Orban s-a ”spart frontul” și că există parlamentari din PSD și Pro România care vor da un vot pozitiv noului Guvern ce se va instala luni la Palatul Victoria.

„Eu sunt extrem, extrem de încrezător, pentru că s-a spart frontul acolo unde nu credeam că e posibil. Avem 238 de oameni care, în această seară, putem spune că vor fi mâine în sală.

Noi ne bazăm, pe lângă cele 96 de voturi ale PNL, toți prezenți, pe 40 de voturi de la USR, din care vor fi prezenți 39 dintr-o chestiune absolut obiectivă – o colegă e într-o situație critică de sănătate, în 22 de voturi de la ALDE, 30 de la UDMR, 18 de la PMP, 16 de la minoritățile naționale. Speram ca și cei doi care au votat contra miniștrilor noștri în comisii să voteze ”pentru”.

Mai sunt parlamentari independenți. Numărând vot cu vot, putem spunem că avem 238 de persoane care vor intra în sală. Mâine vor fi surprize. Cei care azi par foarte siguri pe ei că vor bloca acest exercițiu democratic vor avea surprize mâine la 14.00”, a declarat Rareș Bogdan, pentru B1 TV.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.