Rareș Bogdan face anunțul care îngroapă definitiv PSD. Marcel Ciolacu și baronii îți pot lua ADIO! Iohannis decide 1
Ultima Ora Politic

Rareș Bogdan face anunțul care îngroapă definitiv PSD. Marcel Ciolacu și baronii îți pot lua ADIO! Iohannis decide

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan le dă o veste proastă lui Marcel Ciolacu și baronilor PSD.

Rareș Bogdan anunță că, cel puțin încă 4 ani cât Klaus Iohannis va fi președintele României, PSD și aliații săi nu vor ajunge la guvernare.

”În cazul în care n-ar fi avut un astfel de plan m-aș fi gândit că cei de la PSD și ALDE nu mai fac politică. Este normal ca opoziția să își dorească să răstoarne puterea. Eu vă spun că în următorii 4 ani și jumătate PNL-ul va da premierul. Că se supără unii, că nu le convine, asta este realitatea.

Nu înțeleg exact poziția domnului Tăriceanu. El are un discurs de opoziție, dar au încă oameni în Guvern, au oameni în poziții cheie din domeniul Energiei. Oamenii lui Chițoiu, Gerea sau Tăriceanu conduc în continuare domeniul energetic.

Puteam să îi schimbăm, dar la învestirea în funcție, PNL nu a avut numărul de voturi necesare, iar noi am fost votați și de alte grupuri politice. Practic, PNL-ul guvernează împreună cu alte 7 grupuri politice.

Pentru PSD urmează 4 ani și jumătate de guvernare PNL. Ei ar trebui să gândească planuri pe termen lung, să preia modelul chinezesc, atât de drag lor și să gândească pentru următorul ciclu electoral. O spun pentru a treia oară: cât timp va fi Klaus Iohannis la Cotroceni, PSD nu va da premierul”, spune Rareș Bogdan.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii