Scandal în PNL din cauza lui Rareș Bogdan. Primarul Timișoarei Ioan Robu nu-l vrea candidat pe realizatotrul TV
Ultima Ora Politic

Rareș Bogdan, ATAC NĂUCITOR la adresa lui Dragnea. ”Următoarea etapă va fi să își aleagă singur judecătorii”

Rareș Bogdan, ATAC NĂUCITOR la adresa lui Dragnea. ”Următoarea etapă va fi să își aleagă singur judecătorii”

Rareș Bogdan își arată îngrijorarea față de România în urma ultimelor evenimente petrecute. Jurnalistul crede că țara noastră nu mai are nici o legătură cu un Stat de Drept, lupta s-a încheiat, iar consecințele vor fi neplăcute, după ce Liviu Dragnea refuzat Completul celor 5 judecători.

„România nu mai are nici o legatură cu un Stat de Drept. S-a încheiat. Sa vă asteptați la tot ce este mai rău pentru această țară. Infractorii au castigat. Gata. S-a încheiat. Mai luptăm doar cei care ne încăpățânăm să rămânem în picioare. Cei ce nu vrem să ne predam.Adica justitia din țara aceasta permite ca în momentul când nu îti convine un Complet de judecată, că ți se pare că nu ar judeca cum vrei tu, poti să faci ca la loz în plic, tragi pana vin in Complet cei pe care esti sigur ca ii poti accesa sa iti dea o solutie favorabila. In Completul vechi i s-a parut ca 3 din 5 judecatori ar putea sa tina cont de probe si sa judece corect, in cel tras la sorti (!!!!!) acum 1 h i s-a parut ca nu poate fi sigur decat pe 2 si jumatate din 5 judecatori si a contestat si aceasta tragere la sorti! Trebuie spus ca si la Completul pe care l-a avut inainte de hotararea CCR care i-a permis dizolvarea Completului cu Iulian Dragomir in frunte, 4 din 5 judecatori erau de asemenea prin tragere la sorti intrati.

Daca Dumneavoastra vi se pare ca justitia mai are o legatura in aceasta tara cu justitia dintr-un Stat de Drept, inseamna ca eu nu vad bine si sunt rautacios. Urata tara am ajuns sa avem. Columbia lui Escobat se deosebea doar ca mai avea si niste asasinate la comanda. Nu disperati, foarte probabil vom ajunge si acolo. Urmatoarea etapa, daca nu o sa ii convina nici noul Complet, va fi sa isi aleaga singur judecatorii in asa fel incat sa fie din Teleorman sau sa aiba simpatii PSD-iste declarate. Va rog sa realizati ca Romania a devenit tara infractorilor fericiti si sa fi corect si cinstit in tara aceasta, echivaleaza pentru smecherii si infractorii PSD-isti, cu a fi fraier!”, a reacţionat Rareş Bogdan pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.