Rareș Bogdan aruncă bomba. Mazăre îl va îngropa pe Dragnea 1
Ultima Ora Politic

Rareș Bogdan aruncă bomba. Mazăre îl va îngropa pe Dragnea

Candidatul nr. 1 pe lista PNL la europarlamentare anunță că fostul primar al Constanței este unul dintre cei care cunosc foarte multe despre trecutul lui Liviu Dragnea, iar dacă se va decide să vorbească, „va fi festival”, conform capital.ro

„Mincinosul mincinoșilor dă piept cu realitatea în curând….. dacă Mazăre nu o să tacă, va fi FESTIVAL, Radu Mazăre chiar știe istoria neromanțată a individului. Doar să vrea să vorbească,” anunță Rareș Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

Radu Mazăre a ajuns lunzi seară în România, după aproximativ doi ani petrecuți în Madagascar. În România, fostul primar al Constanței are de executat 9 ani de închisoare. Aducerea în țară a acestuia nu a fost lipsită de evenimente neprevăzute, acesta încercând pe aeroportul din Paris să fugă de polițiștii care îl însoțeau, pentru a ajunge într-o zonă considerată teritoriu francez, pentru a putea cere azil politic.

Într-o intervenție la România TV, Mihai Mazăre, fratele fostului edil al Constanței susține că polițiștii din Madagascar l-au sechestrat timp de 6 zile într-o secție de poliție, fără acte.

”Ultima dată am vorbit cu el când se afla în pușcăria din Madagascar prin intermediul lui Răducu. Radu a fost sechestrat fără acte 6 zile într-o secție de poliție. Azi dimineață avocatul a făcut o plângere pentru cum autoritățile din Madagascar au făcut extrădarea. Eu am această plângere care a fost depusă la poliția aeroportului. Poliția a spus că oricum pe numele lui există un mandat de arestare european și ar trebui să îl pună în operă și pe acela și l-ar extrăda,” a declarat fratele lui Radu Mazăre.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.