Crimele de la Caracal. Rareș Bogdan se dezlănțuie. Acuzații incredibile. Dezvăluiri din cadrul ministerului
Rareș Bogdan pune presiune pe colegii de partid. Amenință că-și va da demisia. Ce le impune
Ultima Ora Politic

Rareș Bogdan a răbufnit la adresa lui Teodorovici în scandalul cu studenții. ”Am ieșit din UE și n-am aflat?”

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a răbufnit la adresa lui Eugen Teodorovici, după ce ministrul Finanțelor a declarat că studenții care invață în România trebuie să fie obligați să rămână în țară.

„Am ieșit din UE și n-am aflat? Persoanele care condamnă situația aduc argumentul acesta: noi școlim pe banii noștri forță de muncă înalt calificată pentru vest. Da, sunt banii noștri, dar am o precizare: fondurile UE la care are România dreptul sunt banii contribuabililor din Germania, Franța, Italia etc. Ei s-ar putea întreba, la rândul lor, de ce să ajungă banii în România.

Pe urmă: am semnat un Tratat în care acceptăm mobilitatea forței de muncă. În plus, în Constituție garantăm dreptul la muncă. Nu e condiționat. Iar argumente mai sunt. Eu vă întreb ceva: sunteți de acord că maniera cea mai eficientă de a ne ține tinerii în țară este să oferim condiții decente, în care promovările se fac pe merit, nu pe pile, posturile de ocupă datorită competenței, salariile sunt bune dacă se respectă niște criterii de performanță?”, scrie Rareș Bogdan pe Facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii