Raluca Turcan
Raluca Turcan
Ultima Ora Politic

Raluca Turcan îl face praf pe Meleșcanu. Ce a aruncat ALDE, a luat PSD

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan a afirmat, marți, după ce Teodor Meleșcanu a fost numit în funcția de președinte al Senatului, că dacă majoritatea PSD depinde de un ministru care a împiedicat sute de mii se români să voteze înseamnă că finalul guvernării este aproape.

„Dacă majoritatea PSD depinde de un fost ministru care a împiedicat sute de mii de români să voteze, înseamnă că finalul acestei guvernări este tot mai aproape! Un ministru demis pentru incompetență a fost uns drept Președinte al Senatului cu un preț enorm pentru români! Prin rezultatul obținut de colega noastră Alina Gorghiu, opoziția a dat un semnal puternic! Diferența de voturi arată că există șanse foarte mari pentru moțiunea de cenzură. Felicitări, Alina, pentru rezultatul obținut!”, a scris Raluca Turcan, pe Facebook.

Senatorul ALDE Teodor Meleșcanu a fost ales președinte al Senatului, obținând în turul II 73 de voturi. Propunerea aparține PSD.

Ulteror, Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că modul în care a fost ales Teodor Meleșcanu la șefia Senatului încalcă regulamentul de funcționare a forului legislativ, fapt pentru care intenționează să sesizeze Curtea Constituțională în acest sens.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.