Raluca Turcan îi face praf: Dragnea Junior, finanțat de multinaționalele pe care le atacă „ultra-populistul Liviu Dragnea”
Ultima Ora Economic Politic Social

Raluca Turcan îi face praf: Dragnea Junior, finanțat de multinaționalele pe care le atacă „ultra-populistul Liviu Dragnea”

Raluca Turcan a publicat, marți, documente din care ar rezulta că Valentin Ștefan Dragnea, fiul președintelui PSD, a făcut afaceri cu o multinațională. Este vorba mai exact de un împrumut. Deputatul PNL acuză că „ultra-populistul Liviu Dragnea” atacă multinaționalele „pentru a mai păcăli o dată electoratul PSD”.

Raluca Turcan îi face praf: Dragnea Junior, finanțat de multinaționalele pe care le atacă „ultra-populistul Liviu Dragnea”

Raluca Turcan a publicat trei documente:

– un extras din Registrul Național de Publicitate Mobiliară. Din garanția pusă de societatea Nutrelo Group SA reiese suprafața de teren pe care această firma deținută majoritar de Dragnea Valentin Ștefan o are în administrare (click aici).

– acționariat SC Nutrelo Group SA din care reiese faptul că Dragnea Valentin Ștefan deține 80% din părțile sociale (click aici).

– extras din Registrul National de Publicitate Mobiliară. Din garanția pusa de societatea Nutrelo Group SA reiese faptul că această societate a primit finanțare de la Cargill Agricultura – parte a holdingului internațional Cargill (click aici).

Potrivit deputatului PNL, aceste trei documente „dovedesc cum familia Dragnea prosperă grație unor afaceri agricole pe scară largă, aflându-se în relații comerciale cu multinaționalele pe care la televizor, ultra-populistul Liviu Dragnea le atacă în fiecare zi pentru a mai păcăli o dată electoratul PSD”.

„O firmă a familiei Dragnea, Nutrelo Group SA, controlează o suprafață de aproape 1200 de hectare de terenuri agricole în județul Teleorman. Iar firme puternice, multinaționale, sunt cele care au finanțat familia Dragnea să lucreze pământurile țăranilor din Teleorman. Când sunt utile familiei, marile companii străine sunt bune, iar familia Dragnea continuă să prospere în Teleorman. Nu ar trebuie să ne mire”, adaugă ea.

Raluca Turcan mai spune că „Dragnea pentru Teleorman a înseamnat dintotdeauna sărăcie, dar Teleormanul pentru Dragnea a însemnat întotdeauna bogăție”.

„Ipocrizia lui Liviu Dragnea, disprețul față de interesul celor mulți, ca și populismul deșănțat sunt o nenorocire pentru această țară. Atacarea companiilor care construiesc afaceri și creează locuri de muncă este un lucru profund nociv care se întâmplă în guvernarea PSD. Doar deschiderea către investițiile străine masive, alături de buna utilizare a fondurilor europene pot garanta că, la un moment dat, milioanele de cetățeni români plecați s-ar putea întoarce acasă.Cu fiecare zi în care Liviu Dragnea se află la putere, această posibilitate rămâne una îndepărtată. Duminică, putem da o șansă României! Putem stopa acest personaj toxic venind masiv la vot pe 26 mai!”, mai adaugă Turcan.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.