lovitură cruntă pentru corupți
lovitură cruntă pentru corupți
Ultima Ora Justiție Politic

Pușcăriașul Dragnea rămâne „cetățean de onoare” al orașului Turnu Măgurele: „Reper de verticalitate pentru comunitate”

Liviu Dragnea își păstrează titlul de cetățean de onoare al unui oraș din județul Teleorman, după ce proiectul de retragere a titlului a fost respins, miercuri, de consilierii locali din Turnu Măgurele, județul Teleorman.

Titlul i-a fost acordat fostului lider PSD în urmă cu 10 ani.

Consilierii locali din Turnu Măgurele au dezbătut, miercuri, o inițiativa a consilierilor opoziției, prin care aceștia au solicitat retragerea titlului de cetățean de onoare acordat lui Liviu Dragnea, motivând că nu este firesc și moral că o persoană deținută să fie considerată „un reper de verticalitate de către comunitate”.

Proiectul a fost respins de consilierii locali, astfel că Liviu Dragnea și-a păstrat titlul onorific în orașul în care a început ascensiunea lui politică și economică, menționează Mediafax.

Liviu Dragnea a devenit cetățean de onoare al orașului Turnu Măgurele cu mai bine de 10 ani în urmă, în mandatul primarului Nicolae Mohanu.

Cereri pentru retragerea acestui titlu au mai apărut de-a lungul vremii, după fiecare condamnare a fostului lider PSD, dar toate au fost respinse.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.