PSD știe cine va fi premierul României după ce îl vor da jos pe Ludovic Orban. Apropiatul lui Ciolacu dezvăluie! Nimeni nu se aștepat la asta. FOTO 5
Ultima Ora Politic

PSD știe cine va fi premierul României după ce îl vor da jos pe Ludovic Orban. Apropiatul lui Ciolacu dezvăluie! Nimeni nu se aștepat la asta. FOTO

PSD, prin vocea lui Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD a anunțat cvă în prima zi după ce starea de alertă va fi expirată, va depune moțiune de cenzură la adresa Guvernului Orban.

Deputatul PSD, Florin manole nu exclude varianta ca propunerea partidului pentru viitorul prim-ministru să fie chiar Marcel Ciolacu.

„Suntem departe de discuția privind viitorul premier, după ce moțiunea de cenzură va trece. Din câte știu eu, nu au avut loc discuții pe oameni.

O astfel de discuție în acest moment este atât de prematură încât ar putea fi comparată cu discuția despre blana ursului din pădure. Hai să vedem dacă sunt suficienți parlamentari și suficiente partide care vor ca acest Guvern (n.r-Guvernul Orban) să plece.

PSD știe cine va fi premierul României după ce îl vor da jos pe Ludovic Orban. Apropiatul lui Ciolacu dezvăluie! Nimeni nu se aștepat la asta. FOTO 6

Noi vrem, cred că și PRO România vrea, înțeleg că și domnul Tăriceanu vrea. Dacă mai vrea și UDMR și vor dori și minoritățile, cred că deja se strâng voturile. Haideți să vedem că toată lumea e angajată în acest demers, după care sigur că trebuie avută și o discuție în legătură cu ce urmează.

Nu vrem să ajungem în situația pe care a gestionat-o atât de prost Ludovic Orban, care le-a promis domnului Tăriceanu și domnului Barna lucruri opuse, orice numai să voteze împotriva Guvernului PSD, ca mai apoi să le dea plasă tuturor. 

Asta este o întrebare foarte bună pentru Marcel Ciolacu (n.r- dacă va fi propunerea PSD de premier).

Eu cred că primul lucru important atunci când vorbim de o persoană și de o funcție publică este ca acesta să vrea. Nu l-am auzit pe Marcel Ciolacu să vrea să fie prim-ministru. Nu știu dacă vrea sau nu, dar asta este o discuție care rămâne deschisă. PSD va avea un cuvânt greu de spus despre viitorul de după picarea Guvernului Orban.

Așa ar fi și firesc, am fi cel mai mare partid de opoziție și este important să avem cel mai greu cuvânt de spus, dar o să ne respectăm și partenerii”, a declarat social-democratul Florin Manole, la psnews.ro.

PSD știe cine va fi premierul României după ce îl vor da jos pe Ludovic Orban. Apropiatul lui Ciolacu dezvăluie! Nimeni nu se aștepat la asta. FOTO 7

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.