Fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă rămâne în arest la domiciliu. Acuzată de corupție pe vremea când era la Guvern
Fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă rămâne în arest la domiciliu. Acuzată de corupție pe vremea când era la Guvern
Ultima Ora Breaking News Politic

Anunț oficial. PSD stă pe un butoi de pulbere. Se anunță dezertări masive din partid

Vice-președintele PSD Robert Negoiță a fost suspendat pentru 6 luni din partid întrucât a criticat-o pe Viorica Dăncilă și a recunoscut că nu a votat la europarlamentare cu social-democrații.

Liderul PSD este la un pas de a semna o adeziune cu un partid din opoziție și nu regretă acest lucru spunând că nu se regăsește deloc în partidul condus de Vioriva Dăncilă.

E în zona de penibil. Nu știu în ce măsură e statutar, s-a discutat despre mine fără să fiu informat, era normal să mi se spună: vom lua în discuție cazul tău, ne spui dacă vrei să participi. La o ședință informală în mod normal mănânci o ciorbă, bei un păhărel, nu iei decizii de felul asta”, a spus Robert Negoiță.

Senzația mea e că în PSD ce gândesc eu nu e deloc singular. Sunt o persoană destul de directă și spun lucrurilor pe nume. E normal să gândim și, dacă avem alte opinii, trebuie să ni le spunem”, a continuat el.

Simplul fapt că mi-am asumat responsabilitatea să vorbesc și temerea ca poziția mea să nu fie contagioasă” sunt motivele care au dus la suspendarea din partid, a adăugat Negoiță.

„Ce poate să mi se mai întâmple? Că de asta nu am regrete să intru în opoziție. Mai rău de atâta pentru mine nu poate fi. Or fi alții cărora le e teamă, mie nu. Eu nu am fost niciodată la guvernare, o spun cu maximă responsabilitate.

Întrebat dacă mai rămâne în PSD, Negoiță a spus: „Nu am luat încă o decizie, dar mă regăsesc către deloc în această formulă. Către deloc”, a spus Negoiță la digi24.ro.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii