PSD și-a pierdut orice urmă de încredere. ”A pornit propaganda mincinoasă” 1
PSD și-a pierdut orice urmă de încredere. ”A pornit propaganda mincinoasă”
Ultima Ora Politic

PSD și-a pierdut orice urmă de încredere. ”A pornit propaganda mincinoasă”

Forța unității

Rezultatul alegerilor europarlamentare  a dovedit că PSD-ul și-a pierdut orice urmă de încredere din partea românilor. Încă din acel moment, Partidul Național Liberal a fost singurul care a anunțat public că este pregătit să preia în orice moment guvernarea.

Primul pas a fost făcut săptămâna trecută prin votarea moțiunii de cenzură. Doresc să vă mulțumesc tuturor celor care ați votat finalul unei guvernări dezastruoase, care ati demonstrat forța unității pentru realizarea unui obiectiv comun, și să vă spun că acesta este doar începutul unei reconstrucții lungi și dificile. Corupția, hoția  și incompetența au otrăvit instituțiile publice în ultimii ani, producând consecințe grave pe termen lung.

Acest nou guvern are nevoie de sprijinul tuturor, Parlament, Guvern, societate civilă, cetățeni, pentru a putea realiza ceea ce își propune, pentru a face bine României. Din păcate, propaganda PSD-istă a pornit răspândirea  minciunilor, cum că, PNL-ul va tăia pensii, salarii și va da afară sute de mii de oameni. Vă asigur că acestea sunt doar minciuni ale unor oameni disperați ce nu conștientizează faptul că românii s-au săturat de ei. Dimpotrivă, Partidul Național Liberal este preocupat de continuarea investițiilor prin Programe de dezvoltare locală şi atragerea de finanțări europene pentru proiecte care contribuie la bunăstarea românilor muncitori și cinstiți. Singurii care au a se teme sunt cei care au umplut inutil instituțiile statului și le-au parazitat exclusiv pe criterii politice. PNL va reduce numărul de ministere de la 27 la 15-16, pentru a reduce consturile și a crește eficiența. Noi nu trebuie să înlocuim pesediștii cu peneliști doar că sunt de-ai noștri, trebuie să înlocuim pesediștii cu oameni cinstiți,  competenți şi determinați, care pun preț pe interesul public. Pentru noul guvern, prioritatea imediată va fi să asigure un minim de deficit la închiderea anului financiar și să întocmească proiectul de buget pe anul 2020. O distribuție echitabilă, dar mai ales corectă a banilor publici, este prioritară pentru a asigura buna funcționare a instituțiilor statului.

Stimați colegi, ne aflăm într-un moment pe cât de important, pe atât de dificil. Guvernarea PSD lasă drept moștenire o gaură uriașă în buget, o inflație galopantă şi cu domenii cheie precum educația, sănătatea sau infrastructura într-o stare jalnică.  Partidul Național Liberal și-a asumat guvernarea în aceste circumstanțe dificile pentru că este un partid responsabil, şi aşteaptă aceeaşi atitudine constructivă din partea celorlalte partide politice.

Cred sincer că România a primit o șansă în plus. Vă invit să vă alăturați acestui nou proiect pentru țara noastră pentru că, așa cum spunea un vechi slogan al fostului partid de guvernare, România chiar merită mai mult, iar copiii noștri merită să trăiască într-o Românie normală!, a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PNL Florica Cherecheș.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.