PSD aruncă bomba. Dragnea va fi salvat. Modificările codurilor penale vor trece de vot
Ultima Ora Politic

PSD se golește de primari. Încă un edil a fost dat afară din partid pentru că l-a făcut ”Penal” pe Liviu Dragnea

Primarul oraşului Cavnic, Vladimir Petruţ, a fost exclus din PSD, iar organizaţia locală va fi condusă de un comitet interimar, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea.

Azi am primit Hotărârea de excludere din PSD!

În acest moment, devin oficial primar independent al căvnicarilor și numai în slujba căvnicarilor, care, au fost alături de mine și la bine dar mai ales la greu.În perioada următoare, rămâne de văzut ce se va întâmpla în Consiliul Local al orașului Cavnic, deoarece, în urma alegerilor din anul 2016, am obținut în numele PSD, un număr de nouă consilieri locali.

Deși am putut susține un viceprimar din rândul consilierilor PSD, am preferat să-mi respect cuvântul dat susținând un viceprimar din rândul consilierilor PCM.Cu consilierul local din partea ALDE am conlucrat foarte bine.Rămâne de văzut dacă acești consilieri locali vor rămâne alături de mine și de cetățenii orașului Cavnic sau vor reprezenta interesele de grup sau personale”, scrie primarul din Cavnic.

PSD se golește de primari. Încă un edil a fost dat afară din partid pentru că l-a făcut ”Penal” pe Liviu Dragnea 1

PSD se golește de primari. Încă un edil a fost dat afară din partid pentru că l-a făcut ”Penal” pe Liviu Dragnea 2

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii