Probleme pentru Emil Boc. Jurnaliștii au dat în judecată Primăria
PSD recurge la atacuri fără sens. Emil Boc, acuzat de promisiuni electorale nerealizate
Ultima Ora Politic

PSD recurge la atacuri fără sens. Emil Boc, acuzat de promisiuni electorale nerealizate

Cartierele de blocuri promise şi nerealizate de Boc în 2004, 2008, 2012 şi 2016, reluate în 2019 pentru 2020!

Emil Boc a promis în ultimii ani construcţia mai multor cartiere pentru clujeni însă în realitate proiectele au rămas doar la stadiul de cartiere din hârtie, promisiuni electorale nerealizate.

  • Cartierul Valea Gârbăului este o promisiune în vânt a Executivului primăriei Cluj-Napoca. Proiectul prevedea construcţia cartierului pe un teren de 12,7 hectare şi trebuia realizat printr-un parteneriat între Primărie și bănci comerciale, prin licitaţie publică de asociere.
  • Cartierul Tineretului este o altă promisiune imobiliară nerealizată. Proiectul, în cifre, trebuie să cuprindă: 2.894 apartamente la standard mediu, 1.132 apartamente la standard superior, 196 apartamente penthouse, 363 apartamente în locuinţe terasă, 71 case înşiruite, 300 case cuplate, 358 de case detaşate, 162 de vile pe terenuri individuale, 384 apartamente în regim de locuinţe sociale.
  • În anii trecuţi, Emil Boc promitea şi un nou cartier de locuințe în Borhanci. Aceasta, la rându-i, se înscrie în lista cartierelor imaginare, pe care Emil Boc le promite de paisprezece ani clujenilor dar în realitate avem doar cartiere megalomanice din hârtie!

“Ne-am bucura dacă măcar 15% din promisiunile electorale ale domnului Emil Boc ar fi  acoperite. În 2019 a anunţat electoral trei noi cartiere, unul de 100.000 de locuitori, în condiţiile în care traficul este sufocant, soluţiile de descongestionare lipsesc cu desăvârşire, numărul de locuri în creşe şi grădiniţe este alarmant de mic iar cei din Consiliul Judeţean Cluj nici măcar nu au identificat un teren pentru construirea Spitalului Pediatric Monobloc. Executivul primăriei este în lumea viselor şi cineva trebuie să-i trezească pe Boc şi Tarcea… Să-şi onoreze promisiunile electorale din campaniile trecute şi apoi să emită noi promisiuni!” a declarat deputatul Horia Nasra într-un comunicat remis newsteam.ro

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.