PSD mult înaintea PNL în preferințele bucureștenilor
PSD mult înaintea PNL în preferințele bucureștenilor
Ultima Ora Politic

PSD: “Pactul național pentru bunăstarea românilor”, testul pe care l-au picat toate partidele

Pactul național pentru bunăstarea românilor”, testul pe care l-au picat toate partidele parlamentare din opoziție și toți cei care spun că vor binele românilor, dar nu fac nimic în acest sens

Doamna deputat Aida-Cristina Căruceru (Grupul parlamentar al PSD), secretar al Comisiei juridice, de disciplină și imunități și vicepreședinte al Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați: „Partidul Social Democrat a înaintat tuturor partidelor parlamentare, prin președintele formațiunii noastre, „Pactul național pentru bunăstarea românilor”, pentru că a înțeles, din declarațiile publice ale liderilor acestor partide, că dorința lor este aceea de a lua măsuri necesare și potrivite pentru buna guvernare a României.”

Deputatul PSD Aida-Cristina Căruceru a mai declarat că: „În opinia noastră, a celor de la PSD, buna guvernare a României nu poate să fie separată de bunăstarea românilor, de aceea am propus tuturor factorilor politici un pact: oricare ar fi diferențele de viziune politică, haideți să fim cu toții de acord cu o idee simplă – datoria guvernanților este să facă viața mai bună, traiul mai ușor, veniturile mai ridicate și calitatea vieții substanțial îmbunătățită pentru toți cetățenii României, fie că sunt pensionari, bugetari, angajați în sectorul IT sau fermieri. Acest concept se traduce, în opinia noastră, prin pensii mărite, salarii mărite, putere de cumpărare mai mare, rate mai mici.

Demersul nostru, de bună credință, și deosebit de important pentru stabilitatea bunăstării românilor, care a crescut considerabil în timpul guvernării PSD, a fost respins de către toți cei care susțin, ipocrit și demagogic, că vor binele cetățenilor.

Președintele în exercițiu Klaus Iohannis, aspirantul la funcția de președinte Dan Barna, fostul președinte Traian Băsescu și fostul premier Dacian Cioloș ne-au refuzat. Ei nu vor să semneze un pact pentru bunăstarea românilor, pentru că ei nu vor, de fapt, bunăstarea românilor. Au dovedit cu toții, asta când erau la putere, în momentul în care au tăiat pensii și salarii, când au majorat TVA-ul, când au dat afară oameni și când le-au mărit ratele la bănci.”

În concluzie, deputatul concluzionează faptul că: „ „Pactul național pentru bunăstarea românilor” a fost testul pe care l-au picat toți cei care spun că fac politică pentru români, dar, în realitate, acționează pentru interese personale sau interese externe.

Eu nu-mi doresc să revenim în era austerității și a tăierilor, la fel cum nu-și doresc nici alte milioane de români. Vă îndemn să le puneți asta în vedere liderilor partidelor din care faceți parte și să încercăm să facem posibilă bunăstarea românilor pe termen lung!”, a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PSD Aida-Cristina Căruceru.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.