PSD le interzice jurnaliștilor să mai mergă în Vrancea! L-au criticat pe Oprișan 1
Ultima Ora Politic

PSD le interzice jurnaliștilor să mai mergă în Vrancea! L-au criticat pe Oprișan

Marius Manoliu, consilier personal al primarului PSD din Focșani, Cristi Misaila, lansează un atac violent la adresa jurnaliștilor de la Pro TV. Pro TV prezintă, duminică seară, episodul „Vrancea” din seria „Județe la stăpân”.

PSD le interzice jurnaliștilor să mai mergă în Vrancea! L-au criticat pe Oprișan 2

Manoliu susține că jurnaliștii Pro TV îi „denigrează mișelește” pe locuitorii din Vrancea, care i-au primit în „casă lor”. „Să nu mai veniți aici că nu meritați”, le-a transmis Manoliu jurnaliștilor pe pagină de Facebook a emisiunii „România, te iubesc!”, arată aktual24.ro.

Marius Manoliu este membru al PSD, în organizația de tineret (TSD). Pe lângă funcția de consilier al primarului Focșaniului, partidul l-a făcut și membru în consiliul de administrație al societății de termoficare ENET, funcție de asemenea retribuita.

PSD Vrancea este condus de Marian Oprișan, care de peste 20 de ani conduce și Consiliul Județean Vrancea.

Jurnalistă Paula Herlo, realizatoare a emisiunii „România, te iubesc”, a anunțat vineri că a fost sunată de Marian Oprișan pentru a-i reproșa realizarea unui reportaj despre Vrancea în cadrul serialului „Județe la stăpân”.

Oprișan a sunat-o pe Paula Herlo înainte de difuzarea materialului despre Vrancea și a reproșat pe un ton răstit că este o „manipulare de tip ordinar” ce face Pro TV.

„Înainte de a ne trimite răspunsurile m-a și sunat, apăruse deja un promo cu începutul nostru de emisiune, erau acolo toate județele. Și a avut senzația că facem o comparație, adică în același reportaj vor intră toate cinci județe. M-a sunat să-mi spună că este o greșeală ce fac. I-am explicat să i-am alocat Vrancei o ora de emisiune, să stea liniștit.De aici discuția a divagata și a spus că tot ce facem noi este o manipulare de tip ordinar, că să îl citez, să suntem în campanie electorală. I-am spus că suntem jurnaliști și că nu facem politică.

M-a atacat la telefon, bineînțeles că emisiunea nu este vreun elogiu la adresa lui Marian Oprișan sau la adresa celor care au condus Vrancea pentru că nu există vreun motiv să facem asta. Marian Oprișan zice ‘Vrancea arată bine’. Nu, nu arată bine, că să fim foarte clari, cum zice el, să fim bine înțeleși”, a declarat Paula Herlo în avanpremieră emisiunii de duminică.

 

Premieră în România: CJ Vrancea a reacţionat la întrebările Paulei Herlo ÎNAINTE de difuzarea emisiunii despre situaţia din judeţ. "ProTV întreabă, noi răspundem"Urmăriţi aici toate ediţiile "România, te iubesc" – http://bit.ly/2n74dHz

Publicată de ROMANIA, TE IUBESC! pe Vineri, 27 septembrie 2019

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.