Paul Stănescu:
Ultima Ora Politic

PSD își răsplătește liderii. Vot de încredere pentru Paul Stănescu după ce a refuzat moțiunea

Comitetul Executiv al PSD Olt i-a dat un vot de încredere președintelui filialei, Paul Stănescu, unul dintre parlamentarii PSD care s-a abținut la votul privind respingerea citirii moțiunii de cenzură în plenul reunit de miercurea trecută.

Potrivit unui comunicat al PSD Olt, Paul Stănescu a fost reconfirmat în funcția de președinte al organizației județene.

„Cu o prezență de 153 de persoane, adică 90% din numărul total al membrilor CEx, președintele Paul Stănescu a primit un vot masiv de încredere de la primari, viceprimari, parlamentari, consilieri județeni și locali și președinți de organizații, obținând 152 voturi pentru, 1 vot împotrivă și 0 abțineri în vederea continuării mandatului de președinte al organizației noastre”, se arată în comunicatul remis de PSD Olt, după ședința Comitetului Executiv, în care se precizează că hotărârile au fost luate „având în vedere propagarea în spațiul public a zvonului de înlăturare a președintelui Organizației Județene, Paul Stănescu, și susținerea tacită de către acesta a moțiunii de cenzură”.

De asemenea, CEx al PSD Olt a mai decis susținerea actualei formule de guvernare „pentru a duce la bun sfârșit proiectele asumate în fața electoratului și nu votează moțiunea de cenzură”.

Liderul senatorilor PSD Cosmin Preda și senatorii social-democrați Paul Stănescu și Viorel Arcaș sunt cei trei parlamentari care s-au abținut la votul privind respingerea citirii moțiunii de cenzură în plenul reunit de miercuri, deși au fost prezenți în sală.

„Eu cu liderul de grup și domnul Arcaș, nu ne-am dat seama și am votat <prezent> și atât, nu am votat <pentru> din greșeală. (…) Pur și simplu am greșit. Am votat <prezent> și trebuia să votăm <pentru> (…) am greșit” , a declarat senatorul PSD, Paul Stănescu.

Moțiunea de cenzură nu a mai fost citită în plenul reunit de miercuri, după ce ordinea de zi a ședinței a fost respinsă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.