Orban pregătește cea mai mare lovitură pentru PSD. Partidul lui Ciolacu va fi istorie
Orban pregătește cea mai mare lovitură pentru PSD. Partidul lui Ciolacu va fi istorie
Ultima Ora Breaking News orban Politic psd

PSD iese la atac după ce Orban a anunțat măsurile pentru prevenirea răspândirii Coronavirusului!”Nu căutaţi vinovaţi imaginari! Sunteţi la cârma ţării, conduceţi-o!”

Premierul Orban a anunțat marți măsuri fără precedent în România împotriva răspândirii Coronavirusului și a subliniat că la preluarea guvernării a găsit o situație jalnică la Direcțiile de Sănătate Publică,DSP, lăsată de PSD.

Imediat după anunțul lui Orban, cei de la PSD au reacționat și i-au transmis premierului să guverneze nu să caute vinovați imaginari.

„Pentru memoria domnului Orban:

1. #4NOIEMBRIE2019 a avut loc învestirea Guvernului Orban1.

2.În #IANUARIE2020 deja se ştia că avem de a face cu o criză majoră pentru că în China se luau deja măsuri extreme.

3. Tot în #IANUARIE2020, Institutul Balş face o listă de materiale sanitare şi medicamente necesare în cazul epidemiei provocată de COVID-19.

4. Tot în #IANUARIE2020 OMS deja atenţiona că toate statele trebuie să ia măsuri pentru a preveni epidemia.

Aşadar, din #IANUARIE2020, Guvernul trebuia să facă stocuri specifice de teste, medicamente şi echipamente de protecţie SPECIFICE NOULUI VIRUS”, scriu reprezentanții PSD.

Social-democrații mai spun că PNL şi peședintele Klaus Iohannis au fost mai preocupaţi de anticipate până la retragerea lui Florin Cîţu, în 12 martie.

„Chiar preşedintele le spunea românilor pe #27FEBRUARIE, printr-o postare pe Facebook, că noul virus ce se extindea în lume este doar „orice răceală”, lăsând de înţeles că nu sunt necesare achiziţii masive de teste şi de echipamente de protecţie.

Abia pe #19MARTIE, Iohannis admitea că „situaţia e gravă””, mai spun social-democrații.

„Nu căutaţi vinovaţi imaginari. Sunteţi la cârma ţării, conduceţi-o!”, scriu cei de la PSD.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.