BOMBĂ. VIORICA DĂNCILĂ ÎN CARANTINĂ! FOSTA ȘEFĂ A PSD VREA SĂ CONDUCĂ COMANDAMENTUL ANTICORONAVIRUS
BOMBĂ. VIORICA DĂNCILĂ ÎN CARANTINĂ! FOSTA ȘEFĂ A PSD VREA SĂ CONDUCĂ COMANDAMENTUL ANTICORONAVIRUS
Ultima Ora Politic Prezidențiale 2019

PSD este în campanie. Mesaj pentru români. ”Trebuie să voteze Viorica Dăncilă în 10 noiembrie!”

”Peste câteva zile intrăm oficial în campania electorală pentru alegerile prezidențiale, scrutin ce va avea loc duminică, 10 noiembrie. Pentru PSD, aceste alegeri au o importanță fundamentală, dar și o semnificație aparte.

În primul rând, suntem onorați că doamna președinte Viorica Dăncilă candidează la alegerile prezidențiale. Este o desemnare de care suntem mândri, dar care ne și obligă, în același timp, la obținerea unui rezultat excelent. Așa cum a devenit prima femeie prim-ministru din istoria României, sunt convinsă că doamna Viorica Dăncilă are toate atuurile pentru a ajunge în premieră și primul președinte femeie!

Consider că este vital să le vorbim românilor în această campanie electorală atât despre calitățile candidatului PSD pentru funcția supremă în stat, cât și despre reușitele guvernării. Doamna premier nu mai are nevoie de prezentare, performanțele politice și probitatea profesională ale domniei sale fiind incontestabile, la acestea adăugându-se și experiența mandatelor de deputat în Parlamentul European.

Viorica Dăncilă iubește oamenii și își iubește țara! Este un patriot adevărat, care, cu siguranță, din postura de șef al statului va conduce România acolo unde-i este locul, respectiv în topul națiunilor europene! Din nefericire, România încă mai este pe alocuri considerată o țară marginală în Uniunea Europeană, iar românii nu au statutul unor cetățeni europeni respectați și de prim rang. Toate aceste realități vor fi corectate de către premierul Viorica Dăncilă, după ce va ajunge președintele României, deoarece merităm mult mai mult în prezent în contextul european! România are un potențial de dezvoltare extraordinar, dovedit în ultimii doi ani și jumătate de guvernare PSD, iar viitorul poate fi  luminos cu doamna Dăncilă președinte!

În mandatul său de prim-ministru, România a progresat constant, creșterea economică continuă fiind resimțită concret în bunăstarea românilor și în calitatea vieții acestora. Mai mult decât atât, cele șase luni ale mandatului României la președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene au fost un real succes, reușitele Guvernului în această perioadă fiind remarcate de toate statele membre, de toți înalții oficiali europeni, chiar și de președintele Statelor Unite ale Americii. În replică, președintele actual a găsit de cuviință doar să denigreze Executivul și să declare public că România nu este pregătită să își exercite misiunea la conducerea Consiliului Uniunii Europene, pentru ca, în final, același președinte să laude realizările Executivului condus de Viorica Dăncilă.

De ce românii trebuie să voteze candidatul PSD la alegerile prezidențiale? Pentru că PSD și Viorica Dăncilă respectă românii, prin îndeplinirea tuturor angajamentelor asumate prin Programul de guvernare! Pentru că este evident că românii trăiesc mai bine, pentru că PSD a majorat salariile, pensiile și alocațiile copiilor, pentru că PSD are grijă de sănătate și educație, pentru că PSD dezvoltă infrastructura și investițiile, pentru că PSD creează în fiecare zi noi locuri de muncă, pentru că PSD este preocupat de viitorul tinerei generații, pentru că PSD a demonstrat fapte, nu vorbe!

Toate aceste realități trebuie aduse la cunoștința românilor și giurgiuvenilor, arma adevărului fiind indiscutabil cea mai redutabilă în orice confruntare, mai ales că și în această campanie electorală ne vom confrunta cu o serie de manipulări și invenții mincinoase!, a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PSD Cristina Elena Dinu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.