PSD anunță demiterea Guvernului Orban! ” S-a ales cu o moţiune de cenzură care îi va fi fatală”. VIDEO 3
Ultima Ora orban Politic psd

PSD anunță demiterea Guvernului Orban! ” S-a ales cu o moţiune de cenzură care îi va fi fatală”. VIDEO

PSD este nemulțumit de faptul că starea de alertă a fost prelungită de Guvernul Orban fără a fi votată de Parlament, fapt pe care, oamenii lui Marcel Ciolacu îl consideră neconstituțional.

PSD a atacat la Curtea Constituțională Ordonanța de Urgență a Guvernului și va depune Moțiune de cenzură, imediat după expirarea stării de alertă, cel mai probabil pe data de 17 iulie.

„Astăzi se împlinesc cinci zile prevăzute de lege în care Parlamentul se putea întruni, dezbate, modifica şi vota sau nu starea de alertă. PNL a decis să ignore spiritul legii şi a decis doar să informeze Parlamentul despre prelungirea stării de alertă.

Acest abuz imens, această nouă bătaie de joc la adresa legii şi a unei instituţii fundamentale cum este Parlamentul României va avea două consecinţe majore.

PSD anunță demiterea Guvernului Orban! ” S-a ales cu o moţiune de cenzură care îi va fi fatală”. VIDEO 4

Prima: Guvernul Orban s-a ales cu o moţiune de cenzură care îi va fi fatală şi a doua consecinţă: prin refuzul de a solicita încuviinţarea Parlamentului pentru prelungirea stării de alertă Guvernul PNL a declanşat starea de haos în România”, a spus senatorul PSD, Marcel Romaşcanu, într-o conferinţă de presă.

Conferință de presă susținută de Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, și Victor Negrescu, europarlamentar PSD, la sediul #PSD

Publicată de Partidul Social Democrat pe Duminică, 21 iunie 2020

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.