Deputat PSD acuză Opoziția de întârzierea investițiilor pentru modernizarea drumurilor din Moldova
Ultima Ora Politic

PSD acuză Opoziția de întârzierea investițiilor pentru modernizarea drumurilor din Moldova

Susțin, alături de colegii mei, accelerarea investițiilor pentru modernizarea drumurilor din Moldova. PNL, jos mâinile de pe acțiunile civice!

Deputatul PSD Botoșani Răzvan Rotaru a anunțat miercuri, 13 martie, că susține, alături de colegii săi social-democrați, demersurile locuitorilor din zona Moldovei pentru accelerarea realizării investițiilor ÎN VEDEREA MODERNIZĂRII infrastructurii rutiere, însă condamnă încercarea PNL de a transforma apelurile civice în acțiuni politice.

Și eu vreau ca Moldova și fiecare locuitor din județul Botoșani să aibă acces la drumuri civilizate și la autostrăzi pentru a se putea deplasa în orice colț al țării. De aceea mă angajez, alături de colegii mei, să facem tot ce ține de noi pentru a se construi cât mai repede o autostradă în Moldova și pentru a se moderniza rețeaua de drumuri  la nivel local. Și eu consider că botoșănenii trebuie să circule pe drumuri asfaltate în condiții de siguranță deplină!”, a declarat Răzvan Rotaru.

Parlamentarul botoșănean a discutat cu mai multe persoane din județul Botoșani, Suceava și Iași care și-au exprimat nemulțumirea față de întârzierea începerii lucrărilor de reabilitare a drumurilor  la nivel local, însă totodată toți cetățenii și-au arătat indignarea față de modul în care a acționat PNL pentru a-și îmbunătăți imaginea prin asocierea cu astfel de evenimente civice. Aceștia au respins categoric orice demers de politizare pe care liberalii îl vor realiza pe data de 15 martie sau ulterior, în campania electorală, pentru alegerile europarlamentare.

Atât botoșănenii, cât și sucevenii și ieșenii au înțeles ipocrizia liberalilor, care au condus cele trei județe o perioadă lungă de timp și nu au avut nicio realizare notabilă în domeniul infrastructurii rutiere. Acum, când au început să se miște lucrurile cu PSD la guvernare, PNL vrea să se câștige capital electoral prin deturnarea unei acțiuni civice, care nu are nicio conotație politică. Dânșii au uitat că la Suceava au Primăria și Consiliul Județean, iar la Botoșani conduc municipiul și mai multe orașe din județ. În lipsă de proiecte și măsuri proprii pe care să le prezinte moldovenilor, au ales să se ducă peste oameni cu lozinci politice”, a subliniat deputatul PSD într-un comunicat remis newsteam.ro

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.