Augustin Lazăr pune punctul pe i la plecarea din funcție. ”Ministerul Public va apăra justiția”
Ultima Ora Justiție Politic

PSD a răbufnit după anunțul lui Augustin Lazăr. ”Ființă odioasă ce ești”

Prima reacție din PSD după ce procurorul general al României, Augustin Lazăr, a anunțat că procurorii Secţiei militare din Parchetul General au trimis în judecată dosarul Revoluției din decembrie 1989, în care Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, Iosif Rus şi Emil Dumitrescu au fost puși sub acuzare pentru infracţiuni contra umanităţii.

„Lazăreeee, ODIOASĂ ființă ești! Cu cât tupeu vii tu acum, cu trei săptămâni înainte să ți se încheie mandatul, să ne vorbești despre „Dosarul Revoluției”!? Crezi că asta o să acopere RUȘINEA și MONSTRUOZITATEA ta de la Aiud, Sinistrule!?? Ce s-a întâmplat, Lazăre, după Decembrie 1989? Au fost scoși din pușcăriile comuniste dizidenții anticomuniști TORTURAȚI cărora unii CA TINE le-au REFUZAT ELIBERAREA!

NU ai spus NIMIC despre cum l-ai ținut în pușcărie ani de zile pe dizidentul TORTURAT Iulius Filip, căruia i-ai REFUZAT în mod repetat ELIBERAREA semnând procese verbale în care scriai, ca ȘEF DE COMISIE, că „NU A DAT SEMNE DE ÎNDREPTARE”!

Tu și toți cei care se dau peste cap să-ți spele MIZERIA MORALĂ sunteți DEMONI cu chip de om!”, scrie deputatul Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Liviu Pleșoianu O TRAGE DE MÂNECĂ pe Dăncilă. ”Să respecte regulile democrației”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.