FĂRĂ PRECEDENT. Liviu Dragnea Dezlănțuit la adresa Uniunii Europene. ”Nu putem adopta poziția ghiocelului”
Ultima Ora Politic

PSD a început bătălia voturilor. Ce le cere Dragnea să facă subalternilor săi

PSD a început bătălia voturilor. Ce le cere Dragnea să facă subalternilor săi

Conducerea organizaţiei judeţene PSD Botoşani solicită parlamentarilor săi să susţină programul de guvernare cu care partidul a câştigat alegerile, scrie Agerpres.

Comitetul Executiv Judeţean al PSD a adoptat, luni seară, în unanimitate, o rezoluţie potrivit căreia parlamentarii social-democraţi botoşăneni trebuie să susţină programul de guvernare şi să adopte în Parlament în continuare toate proiectele legislative necesare îndeplinirii acestuia.

De asemenea, tot cu unanimitate de voturi, aceeaşi structură politică i-a solicitat deputatului Mihaela Huncă, care şi-a dat, săptămâna trecută, demisia din partid, să facă un act de demnitate şi să renunţe la mandatul de deputat pe care l-a obţinut pe listele PSD, întrucât nu îi mai reprezintă pe alegătorii care au votat acest partid.

Totodată, toţi membrii Comitetului Executiv Judeţean s-au delimitat categoric de declaraţiile din ultima perioadă ale deputatului Răzvan Rotaru, care a formulat mai multe acuzaţii împotriva PSD şi a conducerii centrale a partidului.

„Toţi primarii PSD au mers în campania electorală şi au cerut votul alegătorilor pentru programul de guvernare propus de conducerea partidului. Ne-am pus cuvântul nostru în joc pentru că noi credem în acest program şi avem datoria cu toţii, fie primari, fie parlamentari, să realizăm acest program în beneficiul oamenilor de la care am primit încrederea”, a declarat primarului municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.