PSD a făcut pasul înapoi la el acasă. A anulat marele miting din Vrancea în favoarea PNL 1
Ultima Ora Politic Social

PSD a făcut pasul înapoi la el acasă. A anulat marele miting din Vrancea în favoarea PNL

După ce l-au anunțat cu surle și trâmbițe, cei de la PSD au anulat mitingul de la Vrancea și au lansat un mesaj pentru liberali. Mitingul electoral programat pentru astăzi, 5 mai 2019, nu va mai avea loc, iar anunțul a fost făcut de Nicușor Halici, cel care coordonează campania pentru europarlamentare a PSD în județul Vrancea.

“Nu va mai fi miting PSD astăzi (duminică – n.red.) la Focşani. Văd că liberalii se sperie atât de uşor, le e frică de un miting al unui competitor. Îi lăsăm în pace. Noi facem campanie electorală”, a declarat Halici pentru AGERPRES. Miting electoral urmau să facă și ALDE și UNPR, însă au renunțat la această idee.

Partidul Național Liberal a scris în comunicatul de presă transmis după ce s-a aflat că pesediștii vor să facă mare miting că filiala de Vrancea a luat toate măsurile legale pentru ca adunarea să nu fie una cu probleme. ”Orice eveniment neprevăzut care poate apărea, în sensul apariţiei unor susţinători ai altor partide în zona B-dul Independenţei nr. 8 (vizavi de Electrica), nu va fi în responsabilitatea PNL.

Va fi în responsabilitatea autorităţilor locale şi a instituţiilor abilitate să asigure ordinea publică”, se arată în comunicatul PNL Vrancea. Pentru a nu apărea disensiuni sau conflicte stradale, s-au mobilizat pentru ziua de astăzi cei de la Jandarmerie, Brigada Mobilă Bacău, polițiști de la rutieri și polițiști locali.

Polițiștii vor avea grijă ca la manifestația PNL să nu pătrundă persoane cu obiecte contundente asupra lor, petarde sau arme ori simpatizanți care să fie în stare de ebrietate, vulnerabili din punct de vedere medical sau provocatori/ instigatori.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.