PSD A DECIS! Nu-l vrea pe Ponta partener la alegeri! Tăriceanu spune ADIO politicii 1
PSD A DECIS! Nu-l vrea pe Ponta partener la alegeri! Tăriceanu spune ADIO politicii
Ultima Ora Politic

PSD A DECIS! Nu-l vrea pe Ponta partener la alegeri! Tăriceanu spune ADIO politicii

Conducerea PSD a decis să nu facă alianțe electorale la alegerile parlamentare din 6 decembrie, așa cum, nu face nici la cele locale din 27 septembrie.

Mai mult, liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a oferit un post de parlamentar, liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu pe listele partidului pe care-l conduce, dar acesta a refuzat oferta.

”Am discutat în ceea ce priveşte alianţele politice, având în vedere că e ultima zi în care pot şi înscrise la BEC, şi am luat decizia ca PSD să meargă singur la aceste alegeri parlamentare.

Foarte mult a înclinat faptul că nu am avut nicio alianţă electorală pentru alegerile locale, fiind adversari politici cu Pro România, cu ALDE şi cu PPU-SL.

Termenul fiind până în aceasă asta o să incercăm să discutăm cu alţi lideri politici alianţe post-electorale”, a declarat Marcel Ciolacu, la finalul Consiliului Politic Naţional al PSD.

El a mai spus că a discutat „cu domnul Călin Popescu Tăriceanu. I-am făcut propunerea să vină pe listele PSD. Dânsul mi-a comunicat că e incorect să facă acest lucru şi îi respect decizia”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.