Barna anunță că autoritățile sunt pregătite
Barna anunță că autoritățile sunt pregătite
Social Ultima Ora

#PROVOCAREVERDE lansată Ministrului Mediului Tánczos Barna

Președintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului (ANPM), Laurențiu Păștinaru, a lansat, la finalul săptămânii trecute, o #provocareverde adresată mai multor persoane publice din România, printre care se află Tánczos Barna și Monica Anghel.

„E luna plantărilor, a împăduririlor, a gesturilor responsabile pentru natură, așa că nimic nu e prea mult când e vorba de VERDE.

Am plantat săptămâna trecută, am plantat ieri, plantez și azi, când vă lansez această #PROVOCAREVERDE: sădiți un arbore și aveti grijă de el!

Oriunde vreți, orice arbore! Și provocați la rândul vostru cel puțin trei persoane, să facă la fel!

Pentru că sunt autorul provocării, eu voi alege mai mult de trei prieteni ai NATURII, să facă acest lucru”, a afirmat reprezentantul ANPM.

PROVOCAREVERDE
PROVOCAREVERDE

El a anunțat „Câștigătorii” acestei provocări la plantare, printr-o postare pe pagina sa publică de Facebook. Printre aceștia se află politicieni din diferite formațiuni, dar și artiști sau jurnaliști.

Primul pe listă este Tánczos Barna, urmat de Alfred Simonis, George Stângă, Monica Anghel, Bogdan Bălănișcu, Robert Szep, Teodora Desagă, Vlad Macovei și George Gârbacea.

Luna pădurii
Luna pădurii

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.