Protestatarul singuratic din Turnu Măgurele: “Tuta blondă din coceni se visează-n Cotroceni” 1
Ultima Ora Politic

Protestatarul singuratic din Turnu Măgurele: “Tuta blondă din coceni se visează-n Cotroceni”

Cetățeanul din Turnu Măgurele care protestează singur de luni întregi a ieșit astăzi, în ziua CEX-ului pesedist, să-și spună părerea în văzul lumii, scrie liberinteleorman.ro.

Și nu oriunde, ci chiar în fața Hotelului Turris, unde a fost agresat și amenințat că i se va rupe capul cu câteva săptămâni în urmă. Daniel Tuinete a optat pentru un tip de protest inedit, și anume acela de a scrie pe niște pancarte durerile lui. Ele se extind pe o paletă mai largă de preocupări, începând cu dorința ca Dragnea să facă pușcărie (înainte ca acest lucru să se întâmple) și terminând cu drama de la Caracal sau cu slugile pesediste din Teleorman care abuzează ori de câte ori prind ocazia. Protestul lui, unic la nivel național, are scopul de a trezi conștiințele celor aflați în apropierea cancerului roșu și de a le demonstra teleormănenilor că dacă o singură voce se aude din mulțime, vocea aceea contează.

Astăzi, Daniel a ieșit în stradă pentru a marca CEX-ul pesedist în cadrul căruia Viorica Dăncilă, una dintre slugile cele mai vechi ale lui Dragnea, a fost desemnată în unanimitate candidat la prezidențiale. În consecință, el a scris pe o pancartă: “Tuta blondă din coceni se visează-n Cotroceni” și a ieșit cu mesajul său în fața hotelului familiei Dragnea, asumându-și noi amenințări și presiuni din partea angajaților hotelului. În același timp, oamenii din Turnu Măgurele au văzut gândul scris al lui Daniel Tuinete și mulți dintre ei îl încurajează să continue în manifestarea acestei libertăți de exprimare pe care și-a asumat-o cu toate riscurile.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.