https://www.facebook.com/codrin.stefanescu/videos/2361378877254689/?t=18
Ultima Ora Politic Social

Protecția copilului s-a autosesizat în cazul celor 2 copii puși să cânte balada PSD

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Maramureş s-a autosesizat după apariția unui videoclip pro-PSD în care cântă doi copii și verifică dacă a existat acordul părinților, transmite mediafax.

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Maramureș, Adrian Mândru, a declarat, vineri, că situația va fi evaluată și se va stabili dacă celor doi minori le-au fost încălcate drepturile.

„DGASPC Maramureș s-a autosesizat în urma apariției în spațiul public a unui videoclip în care apar doi copii, minori, ca interpreți. Aceștia au fost identificați, fiind vorba despre doi frați din Baia Mare. Încercăm să luăm legătura cu părinţii pentru a vedea dacă au acordul lor pentru a filma videoclipul. Se va evalua situaţia şi se va stabili dacă au fost încălcate drepturile copiilor”, a spus Mândru.

Videoclipul ar fi fost filmat în incinta Muzeului Satului din Baia Mare.

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu a postat joi pe Facebook o melodie maramureșeană, interpretată de doi copii.

„A mai apărut un cântec superb din Țara Maramureșului ! Despre PSD”, a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, într-un comentariu, el a precizat că nu PSD a comandat cântecul.

„Superbă melodia! Nu noi am comandat asta! Oamenii cântă din tot sufletul. În toată țara”, a mai scris secretarul general al social-democraților.

În cântecul „Hai Români ieșiți la vot”, doi copii interpretează o linie melodică specifică zonei Maramureşului, pe un text în care oamenii sunt îndemnaţi să voteze PSD.

„Frunză verde de bostan/Eu nu-i fac sluj lui Timmermans” și ”PSD-ul nu jigneşte/El doar că ne ocroteşte/Grădiniţe, şcoli şi bani/Ca s-ajungem oameni mari/De la PSD învăţăm/Pe bunici să-i ajutăm/Pe bunici să-i ajutăm/Cu pensia lor mărită/Viaţa e mai liniştită”, sunt doar câteva dintre versurile cântecului pro-PSD.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.