FOTO. Ei sunt parlamentarii PSD care au trădat-o pe Dăncilă. Votează Moțiunea. Guvernul va fi Demis
Ultima Ora Breaking News Politic

Profeția sumbră pentru Dăncilă. Cozmnin Gușă îi dă Nucleara. Iohannis o spulberă

Consultantul politic consider că este mult prea devreme ca președintele Iohannis și staff-ul său de campanie să se bucure de o victorie „en fanfare” la alegerile prezidențiale.

„Toate aceste sondaje de opinie nu sunt toxice pentru electorat, ele vizează mobilizarea oamenilor la vot, dar una e pe hârtie, alta în realitate.

Am urmărit discursul lui Iohannis. Treburile stau cam așa: el e euforic, în sensul pozitiv, simte că în acest moment nu ar mai avea probleme de tur 1, și nici măcar de tur 2. Este și nu este așa! Mesajele pe care le-a dat în fața Ligii Aleșilor Locali, sunt mesaje mobilizatoare, care sugerează o victorie care, cum a sugerat Iohannis, ar putea să-i ajute pe aleșii locali în luna iunie, aceștia fiind osatura fiecărui partid politic. Strategia lui Orban este potrivită momentului de saptămâna viitoare. Să nu reușească să fie supus la vot componența guvernului Orban, iar acea euforie o consider ușor nepotrivită, pentru că se manifestă mult prea devreme și nu ridică semne de întrebare.

Există încăpățânarea lui Iohannis de a-i înjura pe pesediști de la stânga la dreapta, nu știu care e strategul care-l pune pe preșdinte să înjure PSD, mai ales dacă va intra într-o finală cu Dan Barna.

Liderul USR nu a mai înjurat pesdiști, o să fie Iohannis văzut ca un om anti-PSD și al sistemului. Soluția bună pentru un candidat ca Iohannis e  de vectoriza căderea lui Dăncila și vecinătatea ei, e evident că nu trebuie să spere la voturi de pesediști, dacă finala e cu Barna”, a spsu consultantul politic la realitateatv.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.