Tăriceanu și Dragnea scoși din Europa. Decizia de la Bruxelles
Ultima Ora Politic

Probleme pentru Dragnea. Tăriceanu I-A DAT LOVITURA în plină ședință

Probleme pentru Dragnea. Tăriceanu I-A DAT LOVITURA în plină ședință

În urmă cu puțin timp, Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea s-au întâlnit la Palatul Parlamentului, acolo unde are loc o întâlnire cu Jerzy Kwiecinski, ministrul investițiilor și dezvoltării din Polonia și cu Pawel Borys, președintele Fondului Polonez pentru Dezvoltare. Pe lista de invitati nu se afla și Președintele PSD, însă acesta a apărut în timpul ședinței. 

Dragnea a ajuns în sala în care se ține întâlnirea și a fost primit cu răceală de Tăriceanu. În timp ce Dragnea îi saluta pe cei cu care șeful Senatului vorbea, acesta din urmă a părut că nu îl bagă în seamă pe liderul PSD. A urmat o scurtă strângere de mână, fără ca Tăriceanu să se oprească din vorbit și fără ca cei doi să se privească. Ulterior, cei doi s-au așezat unul lângă altul, la masă, însă fără a dialoga prea mult. În plus, numele lui Dragnea nici nu figurează pe lista invitaților, așa cum nici cel al lui Darius Vâlcov, și el prezent, nu se regăsește.

În același timp, deputații dezbat moțiunea simplă depusă de Opoziție împotriva ministrului Justiției, Tudorel Toader.

Subiectul dicuțiilor organizate de Senat vizează organizarea și funcționarea Fondului Polon de Dezvoltare. Ministrul polonez Jerzy Kwiecinski a fost implicat în mod nemijlocit în procesul de elaborare a conceptului Fondului Polon de Dezvotare, respectiv de operaționalizare a fondului, find unul dintre artizanii si promotorii proiectului.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.