Mircea Diaconu Șochează. Starea psihică a românilor este la pământ
Mircea Diaconu Șochează. Starea psihică a românilor este la pământ
Ultima Ora Politic Prezidențiale 2019

Pro România sare la gâtul atacatorilor lui Mircea Diaconu. ”Blat între Iohannis și Dăncilă”

”Privit cu scepticism, neagreat de „elefanții politici” ai zilei, Mircea Diaconu reușește, prin candidatura sa, ceva incredibil: să reseteze jocul politic pentru alegerile prezidențiale și să-i agite suficient de mult pe cei care credeau că lucrurile sunt frumos aranjate.

Este, probabil, prima victorie a acestui OM, care oferă o nouă variantă de profil pentru Președintele Statului: ancorat în realitatea aceleiași lumi în care trăiesc cetățenii acelui stat.

Mircea Diaconu a scuturat amorțeala întreținută voit în această campanie, o atmosferă suspectă de blat între Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă și Dan Barna. Profilul pe care el îl propune românilor și tezele fundamentale despre care vorbește vin să acopere golurile lăsate în ultimele trei mandate, cu doi președinți nefaști pentru țară. Lipsa de megalomanie, efortul de a repara sentimentul puternic avariat al relației de încredere reciprocă stat – cetățean fac din Mircea Diaconu un candidat extrem de incomod, pe care nimeni nu și l-ar dori în turul II. Pentru că toți și-ar da seama că aleg între #UnOm și prelungirea unui mandat robotizat la Cotroceni.

Măcar în numele acestor argumente, cred că Mircea Diaconu va fi soluția curată și demnă a acestei campanii, a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul Pro România Oana Silvia Vlăducă.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii