PRO România, ”o echipă de tineri profesioniști și pro-europeni la alegerile parlamentare” 1
Ultima Ora Politic

PRO România, ”o echipă de tineri profesioniști și pro-europeni la alegerile parlamentare”

PRO România București a propus o echipă puternică de tineri profesioniști și pro-europeni la alegerile europarlamentare, din dorința de a da un semnal puternic în Capitală că politica trebuie făcută pentru cetățeni și orientată către valorificarea inteligentă a oportunităților de dezvoltare pe care Uniunea Europeană le oferă.

Astfel, printre propunerile organizației București a PRO România se regăsesc: Gabriela Podașcă, Ioana Petrescu, Augustin Jianu, Gabriel Ispas, Răzvan Mitu, Raluca Haliț sau Anca Bălășoiu.

”Sunt mândră de fiecare dintre ei și vreau să le mulțumesc tuturor colegilor din organizația București pentru că au avut încredere în noi și ne-au propus să candidăm la alegerile europarlamentare. PRO România București este cu adevărat o organizație care mizează pe tineri, pe competență și pe dorința lor de a schimba modul primitiv în care partidele tradiționale înțeleg să facă politică”, a declarat Gabriela Podașcă, co-coordonator PRO România București.

La fel cum au procedat și în perioada strângerii semnăturilor, candidații PRO România  vor continua să stea în mijlocul oamenilor și să vorbească despre soluțiile la problemele lor reale: infrastructură, spitale, școli, programe pentru tineri sau sprijin pentru seniori.

”Lista PRO România este cea mai bună pentru că există un echilibru între energia extraordinară a acestor tineri și experiența foarte mare la guvernare sau în instituțiile europene a unor colegi precum comisarul european Corina Crețu sau foștii premieri Victor Ponta, Mihai Tudose și Iurie Leancă. Împreună vom demonstra că PRO România este singura soluție pentru a ne împotrivi dorinței PSD de a scoate țara noastră din Uniunea Europeană”, a declarat Răzvan MITU, co-coordonator PRO România București.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.