Dan Barna a pus titlu moțiunii: ”România este condusă de un infractor condamnat penal”
Ultima Ora Breaking News Justiție Politic

Dan Barna desființat în Parlament. Procurorii DNA au intrat pe fir. FOTO

Deputatul PSD de București, Beatrice Tudor, a declarat marți, 22 octombrie, că prin poziția sa, prin care a subminat Departamentul pentru Luptă Anti-Fraudă și prin apelul ca DNA să verifice suspiciunile în privința modului în care președintele USR a delapidat fonduri europene, Dan Barna se face vinovat de subminarea justiției. Beatrice Tudor a mai făcut un apel către parlamentarii USR, prin care i-a îndemnat pe aceștia să declare public dacă susțin poziția președintelui USR sau dacă se delimitează de acesta, argumentând că românii trebuie să știe care este poziția partidului USR, nu doar a persoanei suspicionate Dan Barna.

Dan Barna desființat în Parlament. Procurorii DNA au intrat pe fir. FOTO 7

“Dan Barna a făcut un apel către DNA să verifice acuzațiile în cazul său, deși DNA nu are nicio competență să verifice acuzații de fraudă și delapidare de fonduri europene. Aceste prerogative aparțin DLAF, instituție despre care Dan Barna avea numai cuvinte de laudă când era vorba despre dosarele lui Liviu Dragnea. Prin atacul la DLAF și prin apelul la DNA, Dan Barna transmite că este mai presus de lege și că vrea să fie anchetat de cine îi convine lui, nu de cine are rol instituțional în statul român. Venind din partea unui candidat la Președinția României, această declarație subminează justiția română și este un gest de neiertat. Parlamentarii USR trebuie să se decidă repede și să spună public dacă sunt de acord cu cele spuse de președintele lor sau dacă se delimitează de Dan Barna, pentru că românii trebuie să știe dacă acest partid vrea justiție preferențială sau instituțională”, a declarat Beatrice Tudor.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii