Orban prezintă obiectivele PNL. ”Ridicarea MCV, aderarea la Schengen”
Se clarifică apele în Guvern. Ludovic Orban a mai câștigat un om
Ultima Ora Politic

Primarul Timișoarei alături de Orban. ”S-a pripit, dar a fost dreptul lui să facă plângere”

Primarul Timișoarei alături de Orban. ”S-a pripit, dar a fost dreptul lui să facă plângere”

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu (PNL), a declarat, vineri, că Ludovic Orban s-a „pripit” când a depus plângerea penală pentru înaltă trădare împotriva premierului Viorica Dăncilă, dar că gestul „nu va afecta negativ în mod semnificativ imaginea partidului”.

„Este dreptul structurii judiciare să se pronunțe, după cum a fost și dreptul dlui președinte Orban să facă o plângere. Într-un stat de drept se întâmplă astfel de lucruri și nu trebuie să facem atâta caz din ele”, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, primarul liberal al Timișoarei, Nicolae Robu, întrebat cum comentează faptul că DIICOT a clasat dosarul de înaltă trădare deschis la sesizarea lui Ludovic Orban.

Liderul PNL Timiș a adăugat că Orban s-a „pripit”, dar greșeala acestuia nu va afecta nagativ „în mod semnificativ” imaginea partidului.

„Cred că cetățenii sunt preocupați de alte lucruri, sunt preocupați de tot ce nu se întâmplă bine sub guvernarea PSD-ALDE și, evident, sunt preocupați și de ce așteaptă de la PNL ca alternativă și cred că ceea ce s-a întâmplat nu va afecta negativ, în mod semnificativ, imaginea partidului. Personal, dacă mă întrebați, cred că s-a pripit dl președinte atunci, dar nu cred că este o greșeală care să lase urme asupra partidului”, a adăugat Robu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.