Primarul PSD din Brăila i-a cerut lui Dragnea imposibilul: ”Terminați odata cu Legile Justiției!”
Ultima Ora Justiție Politic Social

Primarul PSD din Brăila i-a cerut lui Dragnea imposibilul: ”Terminați odata cu Legile Justiției!”

Primarul Brailei, Marian Dragomir, le-a cerut colegilor sai din PSD sa renunte la tema privind modificarile legilor justitie, deoarece este de parere ca abordarea face rau formatiunii politice. „Stimati colegi ganditi-va pe cine trimiteti la televizor, la cine comunica”, a spus Dragomir in prezenta lui Codrin Stefanescu.

Discursul primarului orasului Braila a fost rostit in fata participantilor la Conferinta Judeteana si a liderilor veniti de la Bucuresti, intre care Codrin Stefanescu, Rovana Plumb, Sorina Pintea si Mihai Fifor.

Primarul Marian Dragomir a fost aplaudat de o parte a membrilor PSD prezenti in sala.

„Trebuie sa discutam despre realizarile din judete, ca sa ia exemplu cei de la centru. Noi vorbim despre un singur lucru. Terminati odata cu Legile justitiei! Vorbim despre ceva ce nu ne caracterizeaza, schimbati discursul, stimati colegi de la Bucuresti. Ori le schimbati, ori nu le schimbati, dar abandonati subiectul. Ne fac rau tuturor! Stimati colegi ganditi-va pe cine trimiteti la televizor, la cine comunica”, a spus primarul Marian Dragomir in timpul discursului sau, potrivit Mediafax.

Codrin Stefanescu este principalul comunicator al PSD pe televiziunile de stiri.

Alegerile la filiala PSD Braila au fost organizate in urma demisiei din partid a Mihai Tudose. In locul fostului premier, in fruntea organizatiei judetene a PSD a fost ales parlamentarul Ion Rotaru.

La sedinta de la Braila nu a participat presedintele PSD, Liviu Dragnea, din cauza unor probleme medicale.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.