Primarul Iașului îl face de râs pe Dragnea. ”E incredibil cum a ajuns”
Ultima Ora Politic

Primarul Iașului îl face de râs pe Dragnea. ”E incredibil cum a ajuns”

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat, vineri, referindu-se la mitingul PSD de la Iaşi, că este incredibil că Liviu Dragnea a ajuns să nu mai poată coborî în mulţime şi să dea mâna cu oamenii, adăugând că printre cei care l-au huiduit pe Dragnea s-au aflat şi foşti votanţi ai PSD în 2016, conform news.ro

Mihai Chirica a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că joi a fost o zi fierbinte la Iaşi, dar că le mulţumeşte jandarmilor pentru faptul că nu au existat incidente majore la mitingul regional al PSD.

“Am remarcat însă numărul mare de jandarmi şi nu înţeleg de ce. Este pentru prima oară după 1989 când un miting electoral se desfăşoară cu jandarmi. Am văzut frica liderilor PSD faţă de popor. Este incredibil cum s-a ajuns ca Liviu Dragnea să nu poată coborî în mulţime. Îi este frică să dea mâna cu oamenii“, a spus primarul Mihai Chirica.

Edilul ieşean a precizat că mulţi dintre cei care l-au huiduit joi pe Dragnea la Iaşi sunt foşti votanţi ai PSD la alegerile din 2016.

“Îl anunţ pe Dragnea că mare parte din cei care l-au votat în 2016 au fost de cealaltă parte a gardului. ŞI-au pierdut încrederea, ei sunt marea masă a poporului român“, a precizat Chirica.

El a mai spus că la mitingul PSD de joi nu au fost prezenţI 40.000 de oameni, aşa cum sperau liderii social-democraţi, ci în jur de 10.000.

“Au venit cam un sfert. Marea majoritate a participanţilor au fost din Botoşani, Bacău şi Neamţ. Din Iaşi au fost foarte puţini. Din municipiu au venit doar vreo 200 de persoane, restul nu au vrut să participe“, a declarat primarul Mihai Chirica.

Acesta a mai afirmat că va trimite filialei judeţene a PSD factura pentru curăţenia în piaţă.

“Au lăsat acolo tone de gunoaie. S-a strâns un camion de deşeuri, adică lemn, hârtie şi plastic. Societatea Salubris a făcut curăţenie în piaţă. Vom trimite factura la PSD Iaşi, va fi la tariful de persoană juridică“, a mai afirmat Mihai Chirica.

PSD a organizat, joi, la Iaşi, un miting regional la care au participat peste 10.000 de membri şi simpatizanţi.Piaţa Unirii a fost delimitată cu garduri metalice, în spatele cărora s-au strâns câteva mii de protestatari care au huiduit.

La final, participanţii au abandonat în Piaţa Unirii materialele electorale cu care veniseră la eveniment. Astfel, în urma lor au rămas în piaţă steguleţe, sticle de plastic, beţe din lemn, dar şi pancarte.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii