Primarul din Arad a comis-o. Și-a ”împlântat” bolidul într-o stație de tramvai
Ultima Ora Politic

Foto. Primarul din Arad, Gheorghe Falca, a comis-o. Și-a ”împlântat” bolidul într-o stație de tramvai

Ce-a făcut, ce n-a făcut, primarul Gheorghe Falcă și-a „împlântat” mașina într-o stație de tramvai de pe Calea Romanilor, scrie specialarad.ro

Foto. Primarul din Arad, Gheorghe Falca, a comis-o. Și-a ”împlântat” bolidul într-o stație de tramvai 1
Sursă foto: specialarad.ro

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 12:00, pe Calea Romanilor, aproape de Podul Traian, pod ce face legătura între centrul orașului și cartierul Aradul Nou. Martorii care ne-au trimis și câteva fotografii ne-au povestit că autoturismul a fost parcat peste drum de Hotelul Coandi, chiar înainte de urcarea pe pod, că la un moment dat autoturismul a luat-o la vale și s-a oprit doar după ce a lovit o bordură și un semn de circulație poziționat chiar lângă stația de tramvai. În urma impactului, rezervorul autoturismului Volkswagen Tiguan, cu numărul de înmatriculare AR 11 REP, s-a spart și tot combustibilul a curs pe asfalt.

Incidentul a fost confirmat și de Primăria Municipiului Arad, iar noi vă prezentăm comunicatul emis de biroul de presă:

„În urmă cu aproximativ o jumătate de oră, în zona Podului Traian a avut loc un incident în care a fost implicat un autoturism al Primăriei  Municipiului Arad. Acesta a fost parcat iniţial în dreptul Hotelului Coandi, însă din cauze necunoscute în acest moment, a ajuns în refugiul staţiei de tramvai Romanilor pe sensul de mers spre Piaţa Romană. Menţionăm că niciun alt vehicul nu a fost avariat în timpul incidentului”

De menționat!

În primul rând, dacă autoturismul a fost parcat peste drum de Hotelul Coandi, înseamnă totodată că acesta a fost parcat neregulamentar, deoarece în acea zonă există un indicator care interzice staționarea.

Totodată, din moment ce autoturismul a luat-o „la vale”, înseamnă că șoferul nu a asigurat autovehicolul în pantă, așa cum cere legea. Mai exact, nu a tras „frâna de mână”, cum ne place tuturor să spunem.

Întrebat telefonic dacă el a parcat autoturismul, primarul Gheorghe Falcă a negat acest lucru. Asta deși un oraș întreg știe că autoturismul în cauză este condus de el. Însă, să spunem că-i dăm crezare edilului și că acceptăm ideea că nu el a parcat neregulamentar și că nu el a uitat să asigure autoturismul, așa cum cere Codul Rutier. Ar fi fost și culmea să recunoască, nu? Totuși, la fața locului a apărut un bărbat care a demontat imediat numerele de înmatriculare, sperând probabil că nimeni nu va apuca să fotografieze „grozăvia” și că nu se va ști al cui este autoturismul. Ar mai fi de menționat și faptul că, din sursele noastre, camerele de supraveghere din zona respectivă nu au funcționat. Era de așteptat și asta, nu? Vorba aia… „un necaz nu vine niciodată singur”.

Între timp, polițiștii rutieri fac cercetări cu privire la modul în care a ajuns autoturismul în poziția respectivă.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii