Dragnea sare la gâtul lui Iohannis. ”Lipsă de bună-creștere, de patriotism”
Ultima Ora Politic

Liviu Dragnea atac fulminant la adresa lui Klaus Iohannis. ”Subminează România”

Liviu Dragnea atac fulminant la adresa lui Klaus Iohannis. ”Subminează România”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut, luni, câteva declarații la Parlament, referindu-se, printre altele și la achitarea lui Victor Ponta. Liderul social democrat nu a ratat ocazia de a lansa un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis.

„(…) Este continuarea unui plan, unui set de acțiuni ale președintelui îndreptate împotriva Guvernului. Orice acțiune interne, externă pe care o face Guvernul și care nu este pe placul președintelui este atacată, subminată, chiar sabotată. Și în cazul Israelului, și cazul vizitei de la Vatican, și în cazul minciunilor spuse despre rezultatele economice, președintele subminează economia. Ne aduce aminte că în 2015 președintele România a insistat și a făcut presiune pentru ca dl Victor Ponta să-și dea demisia. Aduceți-vă aminte că a ieșit și a spus că a fost nevoie să moară oameni pentru ca să apară această demisie. Acea demisie a fost rezultatul unui dosar politic, unui fals judiciar, care s-a dovedit zilele trecute, și ne punem întrebarea legitimă cu această nouă campanie de insistență a demisiei dnei Dăncilă: ce ne mai pregătește dl Iohannis și ai lui pentru a se întâmpla această demisie?”, a spus Dragnea, la Parlament.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii