Prezidențiabilul Ramona Ionescu aruncă acuzații bombă. Opoziția și Puterea au făcut un blat 1
Prezidențiabilul Ramona Ionescu aruncă acuzații bombă. Opoziția și Puterea au făcut un blat
Ultima Ora Politic

Prezidențiabilul Ramona Ionescu aruncă acuzații bombă. Opoziția și Puterea au făcut un blat

„Lupta din Parlament între Opoziție și Putere este doar calcul electoral”, consideră Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umaniștilor la prezidențiale. „Dezbaterile nesfârșite în jurul acestei moțiuni adâncesc conflictul din interiorul societății românești, fără a asigura niciun beneficiu concret cetățeanului de rând”.

Candidatul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) consideră că tot ceea ce se întâmplă în această perioadă în Parlament este un simplu joc electoral, în care fiecare tabără încearcă să își păstreze privilegiile.

„Forțarea căderii Guvernului ar fi putut avea loc imediat după alegerile europarlamentare, atunci când românii au tras un semnal de alarmă pentru întreaga clasă politică. Dar nu, ei și-au văzut în continuare de privilegiile și interesele lor. Opoziția nu a vrut să acționeze decisiv, pentru că nu-și periclita poziția în confruntarea pentru prezidențiale, iar cei de la guvernare vor să rămână acolo cât mai mult, în perspectiva alegerilor locale și generale. Din păcate, dincolo de toate aceste calcule politice și electorale, nimeni nu propune un proiect de țară consistent, coerent, adresat națiunii în ansamblul sau”, a conchis Ramona Ioana Bruynseels.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.