Exclusiv. Au mințit bătrânii. PSD nu a indexat pensiile doi ani la rând, în mod ilegal. Cazul se află la Curtea Constituțională
Ultima Ora Politic

Președintele Klaus Iohannis LANSEAZĂ în dezbatere publică rezultatele proiectului „România Educată”

PreședinteleKlaus Iohannis LANSEAZĂ în dezbatere publică rezultatele proiectului „România Educată”

Miercuri, 5 decembrie a.c., ora 17:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc lansarea în dezbatere publică a rezultatelor proiectului „România Educată”, inițiat de Președintele României, domnul Klaus Iohannis.

Proiectul „România Educată” reprezintă cea mai amplă și de durată consultare publică desfășurată până acum în domeniul politicilor publice din educație. La dezbatere au participat peste 10.000 de persoane, iar la elaborarea documentelor lansate cu această ocazie au contribuit peste 60 de instituții publice, organizații neguvernamentale și reprezentanți ai actorilor din domeniu.

Acest demers exprimă dorința Președintelui României ca fiecare român să aibă ocazia de a contribui la proiect.

De asemenea, în cadrul evenimentului de la Palatul Cotroceni va fi lansat și site-ul proiectului, unde rezultatele vor fi disponibile pentru consultare și unde toți cei interesați sunt invitați să transmită opinii și sugestii.

Jurnaliștii interesați să participe la lansare sunt rugați să se acrediteze, transmițând datele de contact (nume, prenume, instituția media pe care o reprezintă, funcția, seria și numărul actului de identitate) până marți, 4 decembrie a.c., ora 18:00, la următoarea adresă de e-mail: [email protected].

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.