Iohannis își spulberă adversarii. Sondaj de ultimă oră
Iohannis, mesaj puternic pentru români. ”Nimic nu se poate realiza fără participarea voastră”
Ultima Ora Justiție Politic Social

Președintele Iohannis face praf guvernarea: ”Românii au votat împotriva atacului nemernic al PSD împotriva justiției”

Ceremonia publică de semnare a Acordului Politic Național pentru consolidarea parcursului european al României se derulează acum la Palatul Cotroceni. Participă președintele PNL, Ludovic Orban, președintele USR, Dan Barna, președintele PRO România, Victor Ponta și președintele PMP, Eugen Tomac.

”Pe 26 mai au avut loc alegeri europarlamentare la termen și formațiunile dumneavoastră au obținut rezultate frumoase, vă felicit pentru acestea. În paralel cu alegerile am convocat un referendum național pentru că mi s-a părut că este necesar ca românii să dea un răspuns clar acestei guvernări eșuate, asaltului împotriva justiției.

Românii au ieșit în număr mare la vot și au dat un răspuns clar, ferm și ușor de citit. La întrebările formulate la referendum au răspuns afirmativ 6,5 milioane de români. La alegerile europarlamentare formațiunile pro europene au avut rezultate foarte bune, iar formațiunile care au încercat să demonizeze UE, formațiunile care au încercat să asuprească justiția, mai exact PSD și ALDE

A doua zi după referendum, aparent, repet, doar aparent lucrurile păreau că s-au schimbat. Înainte de referendum mulți spuneau că este inutil. Foarte mulți mulți au comentat întrebările cică ar fi proaste, slabe, inutile și au spus că nu se va întâmpla nimic. Uite că s-a întâmplat.

A doua zi după vot spațiul politic românesc s-a schimbat și acest fapt se datorează votului românilor, dar acest referendum trebuie implementat și am analizat cu foarte mare atenție ce au votat românii: ei au votat pentru România europeană și au votat împotriva atacului nemernic al PSD împotriva justiției.”, a spus Klaus Iohannis.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii